Χάρτινες συναντήσεις Το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ), η μηνιαία εφημερίδα «Πυξίδα της Πόλης», το περιοδικό «9» της Ελευθεροτυπίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών εγκαινιάζουν αύριο Τετάρτη 5 Ιουλίου, στις 8:30 το βράδυ, την έκθεση με έργα ελλήνων και γάλλων κομιστών «Χάρτινες Συναντήσεις» στους χώρους του ΚΑΜ, στο Μεγάλο Αρσενάλι, Ενετικό Λιμάνι Χανίων.
 
Οι «Χάρτινες Συναντήσεις» ξεκίνησαν πρόπερσι στην Αθήνα όπου έγινε για πρώτη φορά κοινή έκθεση των έργων των Ελλήνων και των Γάλλων κομιστών που είχαν διακριθεί αντιστοίχως στον διαγωνισμό του «9» της Ελευθεροτυπίας και στον διαγωνισμό του Διεθνούς εστιβάλ κόμικς της Αγκουλέμ.
 
Ενώ εδώ και ένα χρόνο ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα μαζί τα διακριθέντα έργα του πανελλήνιου διαγωνισμού του περιοδικού «9». Έτσι τα βραβευμένα και διακριθέντα έργα του 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Κόμικς που διοργάνωσε το «9» της Ελευθεροτυπίας και ο Μορφωτικός οργανισμός ΑΚΤΟ φτάνουν για μια ακόμη χρονιά στα Χανιά αυτή τη φορά όμως συντροφιά με τα αντίστοιχα βραβεία από τον διαγωνισμό Νέων Ταλέντων της Αγκουλέμ που φτάνουν στην Ελλάδα με τη συνεργασία του Γαλλικού Ινστιτούτου.
 
Η έκθεση θα λειτουργήσει από 5 έως 16 Ιουλίου. Ώρες λειτουργίας καθημερινά: 10:00 – 14:00 & 19:00 – 23:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos