Μάγεψαν το κοινό η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας και η Μικτή Χορωδία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου
Μάγεψαν το κοινό η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας και η Μικτή Χορωδία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Μια μαγική μουσική βραδιά με τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας και την Μικτή Χορωδία «ο Άγιος Δημήτριος» του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 10 Ιανουαρίου στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στον Δήμο Ιεράπετρας.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ιεράπετρας και στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων

που προγραμματίζονται για τον σκοπό αυτό, η εν λόγω εκδήλωση αποτέλεσε την επίσημη έναρξη μιας εορταστικής περιόδου που μας υπόσχεται ένα πλούσιο μουσικό ταξίδι με νέους και αγαπημένους σταθμούς.

Μέσα από ένα πολυσύνθετο ρεπερτόριο, από κλασικό, διεθνές μέχρι και έντεχνο ελληνικό διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων συνθετών οι χορωδίες μάγεψαν το κοινό το οποίο και δεν σταμάτησε καθ’ όλη τη βραδιά να τις ανταμοίβει με το θερμότατο χειροκρότημά του.

Ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κ. Μάνος Γεωργαλάκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε παράλληλα τις χορωδίες και ιδιαίτερα την χορωδία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, αναφερόμενος στο σπουδαίο έργο τους, ενώ η Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ιεράπετρας, κα. Μαρία Παπαγιαννάκη, η οποία έχει τη καλλιτεχνική διεύθυνση των δύο χορωδιών αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της σύμπραξης και στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 30 χρόνων Δημοτικής Χορωδίας Ιεράπετρας.

Ανάλογες εκδηλώσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν και στο επόμενο διάστημα, δίνοντας την δυνατότητα στους πολίτες του Δήμου Ιεράπετρας να απολαμβάνουν ιδιαίτερες μουσικές παραγωγές.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos