Έναρξη Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Άγιο Νικόλαο
λίγο μετά τη φωταγώγηση

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στον Άγιο Νικόλαο, έγινε ουσιαστικά η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον δήμο. Εδώ και χρόνια, είθισται η απαρχή των εκδηλώσεων να γίνεται την την ημέρα τιμής στον πολιούχο Άγιο Νικόλαο, δηλ. στις 6 Δεκεμβρίου.

Το δέντρο φέτος, στήθηκε στην εξέδρα της λίμνης, μαζί με τη φάτνη κάτω από τη “ρίζα” του, αποτελώντας ήδη εδώ και μέρες χώρο έλξης, ιδιαίτερα για τους μικρούς του τόπου.

Τη βραδιά άνοιξαν οι “Harmonic Pulse” το συγκρότημα του Ωδείου Τέχνης, ξεσηκώνοντας το κοινό με τα τραγούδια που ερμήνευσαν. Ακολούθησαν οι σχολές χορού, Dance Project, Allegria, Winners και Fuente.

Έναρξη Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Άγιο Νικόλαο
η φάτνη κάτω από το δέντρο

Οι χορωδίες του δήμου είχαν στη συνέχεια τη τιμητική τους, ερμηνεύοντας Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, υπό τη διεύθυνση του Μανώλη Κανακάκη.

Η κορύφωση ήρθε με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, μετά την αντίστροφη μέτρηση του δημάρχου Αγίου Νικολάου, αλλά και την έκπληξη, για πρώτη φορά η λίμνη Αγίου Νικολάου απέκτησε συντριβάνι. Στο κέντρο της λίμνης θα λειτουργεί τις επόμενες μέρες ένα πενταπλό συντριβάνι, το οποίο αλλάζει χρώματα τη νύχτα.

Ο κόσμος αυτή τη φορά δημιούργησε αδιαχώρητο στον χώρο της εξέδρας ….

Τη παρουσίαση της βραδιάς είχε η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos