από παλαιότερη εμφάνιση της χορωδίας
από παλαιότερη εμφάνιση της χορωδίας

Τη Δευτέρα, 13/10/2014 και ώρα 20:00 – 22:00, θα πραγματοποιηθούν ακροάσεις, για ενδιαφερόμενα νέα μέλη της Χορωδίας του ΠΑΟΔΑΝ, στην αίθουσα της Τ.Ε.Δ.Κ., (οδός Χορτατσών 11).

Το ρεπερτόριο της Χορωδίας περιλαμβάνει τραγούδια μεγάλων ελλήνων συνθετών (Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Γ. Μαρκόπουλου, Στ. Ξαρχάκου, Χρ. Λεοντή κτλ.), σύγχρονα ελληνικά και ξένα τραγούδια, μουσική από το διεθνή κινηματογράφο κ.α.

Οι ακροάσεις αφορούν άνδρες και γυναίκες 18 – 60 ετών, που αγαπούν το χορωδιακό τραγούδι και επιθυμούν να εκφραστούν μέσα απ’ αυτό. Οι μουσικές γνώσεις είναι επιθυμητές, αλλά δεν αποτελούν προϋπόθεση.

ΠΑΙΔΙΚΗ

Στις 13 Οκτωβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί ακρόαση για παιδιά, νέους και νέες, που θα ήθελαν να συμμετέχουν στα τμήματα της Παιδικής και της Νεανικής Χορωδίας του ΠΑΟΔΑΝ, ηλικίας 8 έως 22 ετών.

Το ρεπερτόριο των Χορωδιών αυτών είναι ποικίλλο, αφού περιλαμβάνει σύγχρονα ελληνικά και ξένα τραγούδια, μουσική από ταινίες, κλασσική μουσική κ.α. Οι μουσικές γνώσεις είναι επιθυμητές, αλλά δεν αποτελούν προϋπόθεση.

Οι ακροάσεις θα γίνουν στην αίθουσα της Τ.Ε.Δ.Κ., στην οδό Χορτατσών 11 και ώρα 18:00 – 19:45.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos