διαδραστική ανάγνωση παραμυθιού στη Χερσόνησο

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου στις 2 Απριλίου, ημέρα γέννησης του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν (2 Απριλίου 1805), η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Χερσονήσου με την υποστήριξη του Φιλωνίδειου Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιμ. Χερσονήσου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταμνιών διοργανώνει διαδραστική ανάγνωση του παραμυθιού: «Αρτεμούλα η μικρή νοικοκυρούλα» από τη συγγραφέα Καλλιόπη Παρλαμά-Φραγκιαδάκη.

Συγκεκριμένα:

  • Σάββατο 2 Απριλίου, ώρα: 18:00 μ.μ. Πολιτιστικό Κέντρο Λιμάνι Χερσονήσου (Φιλικής Εταιρείας 11 – 2ος όροφος)
  • Κυριακή 3 Απριλίου 2022, ώρα: 11:00 π.μ. Παλιό Δημοτικό Σχολείο Σταμνιών

Η αφήγηση και η δραστηριότητα θα γίνει από την συγγραφέα του βιβλίου, Καλλιόπη Παρλαμά-Φραγκιαδάκη και τη φιλόλογο Μαρία Μανιωράκη.

«Μία μέρα η Αρτεμούλα, θέλοντας να ευχαριστήσει τη μανούλα της που θα ερχόταν από τη δουλειά, και ενώ ο μπαμπάς της κοιμόταν, αποφάσισε να μπει στην κουζίνα! Τι να έφτιαξε, άραγε, η μικρή νοικοκυρούλα; Ελάτε να μάθουμε τι έφτιαξε και να γίνουμε και εμείς Μικροί Μάγειρες!»

Στις δραστηριότητες μπορούν να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι κατόπιν δήλωσης συμμετοχής στο τηλέφωνο 28973 40034 (ώρες 8.00’ – 15.00’.) Θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πρόληψη της διάδοσης του κορωνοϊού.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos