Ημέρα αγάπης 2019, πρόσκληση για δεύτερη συνάντηση

Στην πρώτη συνάντηση για τη φετινή Ημέρα Αγάπης συναντηθήκαμε τα μέλη του ΔΣ της Πολιτιστικής Ομάδας Καθηγητών Αγίου Νικολάου-ΕΛΜΕ Λασιθίου με εκπροσώπους κοινωνικών και ιδιωτικών φορέων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Η «Ημέρα Αγάπης», που μετρά 16 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 15-12-2019 στην κεντρική πλατεία Αγίου Νικολάου.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση έγινε ενημέρωση για το «Ταμείο της Αγάπης», απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς και δηλώθηκαν συμμετοχές στο παζάρι, στα δρώμενα αλλά και στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Παράλληλα, συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα, ώστε να εξασφαλιστεί η απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσης.

Για το οριστικό κλείσιμο των συμμετοχών και τον καλύτερο προγραμματισμό των αναγκών θα πραγματοποιηθεί και 2η συνάντηση την Tετάρτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στο 1ο Γυμνάσιο Αγ. Νικολάου. Σας περιμένουμε να δηλώσετε συμμετοχή και να ρυθμίσουμε μαζί τις τελευταίες λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

ΠΟΚΑΝ- ΕΛΜΕ Λασιθίου

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos