Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος συναντάει τα παιδιά! στη Κουνδούρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη

Η Κουνδούρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίου Νικολάου διοργανώνει εκδήλωση με προσκεκλημένο τον συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλο, ο οποίος την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:30 θα συναντήσει τους αναγνώστες του, παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς, για να:

  • Γιορτάσει μαζί τους τα 25 χρόνια Τριγωνοψαρούλη. Να παίξει με τα παιδιά τις περιπέτειες από τα βιβλία Ο Τριγωνοψαρούλης και Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ποτέ αχινό.
  • Να οργανώσει τρία εργαστήρια :

Για παιδιά Δ’ Ε΄ και Στ’ Δημοτικού 

  • Παρουσιάζει το #3191kmproject για την επιστροφή των μαρμάρων της Ακρόπολης στην Αθήνα με αφορμή το βιβλίο Τα βράδια ονειρεύομαι ότι είμαι σπίτι μου. Τα παιδιά θα γίνουν πρεσβευτές μεταφέροντας τη δράση στα σχολεία τους. 

Για παιδιά Β΄ και Γ’ Δημοτικού

  • Μεταμορφώνει τα παιδιά σε Μινώταυρο με ιδέες από την εικονογράφηση του βιβλίου Μινώταυρος, ανίκητος στο Λαβύρινθο της σειράς ελληνικής μυθολογίας «Είμαι ένα τέρας»

Για παιδιά Νηπιαγωγείου και Α’ Δημοτικού

  • Δείχνει πώς μπορεί να φτιάξει ο καθένας το δικό του Λιμό το Λεμονάκι, από το ομώνυμο βιβλίο, και πώς να μάθει να ξεχωρίζει ποιες ειδήσεις μπορεί να είναι ψεύτικες και μας παραπλανούν. Συμμετέχουν και γονείς.

Υλικά που θα χρειαστούν ανάλογα με την ομάδα: μαρκαδόροι ανεξίτηλοι, χάρτινες μπεζ σακούλες μανάβη, λεμόνια, ξυλάκια για σουβλάκι. 

Δηλώστε συμμετοχή στην Κουνδούρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη τηλ.: 2841026899 ώρες λειτουργίας Καθημερινά 8:30π. μ. – 2:30 μ. μ.  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε κάθε ομάδα.  

Είμαστε εδώ και σας περιμένουμε…

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos