Ο Πίκος Απίκος στην πόλη μας!
Ο Πίκος Απίκος ψάχνει στον χάρτη της πόλης

Στην πόλη μας βρίσκεται (σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή) ο γνωστός ερευνητής της εφημερίδας «Τρέχα Γύρευε» Πίκος Απίκος για να συνεχίσει τις έρευνες που σχετίζονται με την εξαφάνιση του Μανώλη του Μανάβη από τη Φρουτοπία!  Τον Πίκο Απίκο συνοδεύει η Μαρουλίτα.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η έρευνα σχετίζεται με ανώνυμη μάγισσα που εθεάθη στην πόλη μας τις τελευταίες ημέρες και φέρεται να ευθύνεται για το ανακάτεμα των παραμυθιών.

Κάτοικοι της Παραμυθοχώρας μίλησαν σε ρεπόρτερ τοπικής εφημερίδας και οι μαρτυρίες τους συγκλονίζουν!

  • Ο Λύκος Έγινε καλός και Vegan!»
  • Η Κοκκινοσκουφίτσα έριχνε αμπούλες βρώμας στη γιαγιά της!
  • Η Σταχτοπούτα οδηγούσε μια ολοκόκκινη Ferrari μέρα μεσημέρι στην πλατεία, με υφάκι διασημότητας.
  • Το πριγκιπόπουλο είδε κι απόειδε κι αποφάσισε να γίνει μηχανικός για Ferrari μήπως καταφέρει να πλησιάσει τη Σταχτοπούτα!
  • Τα τρία γουρουνάκια έριχναν δυναμιτάκια στον καλό κυνηγό που έσωσε την Κοκκινοσκουφίτσα!
  • Η πεντάμορφη κλαίει και θέλει να κάνει πολλές πλαστικές γιατί είδε σε περιοδικό τη φωτογράφηση γνωστής βουλευτού ….
  •  Το τέρας έγινε διάσημος standup comedian στο YouTube με πολλά likes και πολλές κατακτήσεις!
  • Ο κοντορεβιθούλης αγόρασε GPS γιατί οι νάνοι του κλέβουν τα ρεβίθια…
  • Οι μητριές από κάθε παραμύθι διαδηλώνουν στην Περιφέρεια αυτή τη στιγμή γιατί δεν έχουν αριθμό γονέα στο νέο νομοσχέδιο της Γαλλίας!
  • Η Ραπουντζέλ έκοψε τα μαλλιά της σε γνωστό κομμωτήριο της πόλης διαμαρτυρόμενη γιατί την έστησε ο πρίγκιπας. Η γειτόνισσα όμως της Ραπουντζέλ Πιπεριά η φαρμακόγλωσσα είπε, ότι τον είδε την προηγούμενη να ανεβαίνει τις κυλιόμενες σκάλες γνωστού πολυκαταστήματος και να εξομολογείται τον έρωτά του σε ταμία του τμήματος καλλυντικών…
  • Ο φτωχός ψαράς που αναγκάστηκε από τη σπάταλη γυναίκα του να πάρει στεγαστικό,καταναλωτικό & διακοποδάνειο, μπήκε στο Νόμο Κατσέλη, πέτυχε κούρεμα του χρέους του, έσωσε την καλύβα και τώρα οδηγεί νταλίκα TIR.
  • Η νεράιδα τράκαρε με drone και είναι στο νοσοκομείο με σπασμένα τα φτερά
  • Και τέλος ο γελωτοποιός του βασιλιά έχει πέσει σε βαριά κατάθλιψη, βλέπει όλη μέρα reality στην τηλεόραση τρώει junk food και θέλει να μοιάσει στο τέρας που το ζηλεύει για τη φήμη του μετά την εμφάνισή του σε talent show.

Όλα αυτά οδήγησαν τον διάσημο και δαιμόνιο δημοσιογράφο – ερευνητή Πίκο Απίκο να διασχίσει τα σύνορα του Αβγατηγανιστάν, του Πιπερού,  τη Χώρα του Χασμουρητού και να περάσει στην πόλη μας μετά από πολλές όπως μπορείτε να φανταστείτε, περιπέτειες.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι τον είδαν σε γνωστό μανάβικο, στα γραφεία τοπικής εφημερίδας, ενώ άλλοι τον είδαν σε ταχύπλοο να ερευνά σε θολά νερά.

Ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμή πληροφορίες, φέρουν τους δύο κολλητούς Λευτέρη Ραφαηλάκη και Χάρη Αλεξάκη, να έχουν κολλήσει ο ένας τον άλλο, με αποτέλεσμα να ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ τα μαλλιά του κ. Ραφαηλάκη και να ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ του κ. Αλεξάκη, Ο τελευταίος μάλιστα την εβδομάδα αυτή, έχει τρέξει περισσότερα από 5000 χιλιόμετρα!!!!


Εντωμεταξύ, έντονη κινητικότητα αναμένεται στο λιμάνι Αγίου Νικολάου από ταχύπλοα αγνώστου ταυτότητας και αριθμού. 

Και ενώ γράφονται αυτές οι γραμμές (το ρεπορτάζ πάντα τρέχει) λάβαμε έκκληση από το γραφείο του Δημάρχου κ. Δεξού, να βρεθούμε το βράδυ του Σαββάτου στις 7 στη γέφυρα της πόλης, όπου  μαζί με τη Φιστική Αστυνομία και με αναμμένους πυρσούς, θα φωτίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τις έρευνες ώστε να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση…

Προβλήματα βέβαια αναμένεται να δημιουργηθούν στην έρευνα του δαιμόνιου δημοσιογράφου από τους χιλιάδες καρναβαλιστές που θα γεμίσουν τους δρόμους της πόλης την Κυριακή το απόγευμα.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos