Βερολίνο, συναυλία για το νοσοκομείο Ιεράπετρας
Βερολίνο, συναυλία για το νοσοκομείο Ιεράπετρας

Η εντεινόμενη οικονομική κρίση στην Ελλάδα έχει πλήξει ιδιαίτερα τα νοσοκομεία της Χώρας και έχει οδηγήσει σε ελλείψεις ακόμη και στα πιο απλά και απαραίτητα είδη. Για το λόγο αυτό και με αφορμή μία συγκεκριμένη περίπτωση προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση της κατάστασης στο βαθμό που περνάει από το χέρι μας.

Σε συνεργασία με τον σύλλογο Respekt für Griechenland e.V. και την πρόεδρό του, πρώην Αντιπρόεδρο της Βουλής του κρατιδίου του Βερολίνου Dr. Hilde Schramm και με την υποστήριξη της Βουλευτού Dr. Ute Finckh-Krämer, καθώς και υπό την αιγίδα του Έλληνα προξένου στο Βερολίνο Άρη Ραδιόπουλου, ο σύλλογος Berliner Forum Griechenlandhilfe e.V. οργανώνει μία βραδιά αλληλεγγύης για το νοσοκομείο της Ιεράπετρας Κρήτης.

Η ελληνογερμανική Χορωδία Πολυφωνία θα παρουσιάσει στην εκκλησία του Γολγοθά στο Βερολίνο, στις 4.6.2016 και ώρα 20:00 μία σειρά συνθέσεων με θέμα τα οράματα, την ελπίδα και τα όνειρα. Δίπλα σε σύγχρονα τραγούδια της Χάρις Αλεξίου, της Loreena Mc Keennitt και του Αλκίνοου Ιωαννίδη θα ακουστούν και θρυλικοί καλλιτέχνες όπως ο Μάνος Χατζιδάκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος και ο Μάνος Λοϊζος. Εύθυμα αλλά και μελαγχολικά, ερμηνευμένα με πολλή αγάπη από τη Χορωδία και με την απαραίτητη μουσική συνοδεία, υπό την διεύθυνση της Δρ. Ούρσουλα Βρυζάκη.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos