Το Μουσείο Νεάπολης, χώρος πνευματικών συναντήσεων
ημερίδα Βιοηθικη

Με την ημερίδα του ΠΜΣ «βιοηθική» του Πανεπιστημίου Κρήτης, το Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Νεάπολης εγκαινίασε την αίθουσα των εκδηλώσεών του αλλά κυρίως ανέδειξε τη δυνατότητά του

και τη δυναμική που διαθέτει να συμβάλλει καθοριστικά στο πολιτισμικό γίγνεσθαι της περιοχής.

Η μοναδικότητα του χώρου και του περιβάλλοντος, η πνευματικότητα που διαχέεται παντού, η επιλογή των δράσεων και των συνεργασιών το αναδεικνύουν σε πόλο δημιουργίας και άνθισης πνευματικών αναζητήσεων.

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου δόθηκε η ευκαιρία σε πλήθος συντοπιτών να παρακολουθήσουν την εισήγηση της καθηγήτριας κ. Στ. Τσινόρεμα για τη βιοηθική και τα διλήμματα στα οποία καλείται να απαντήσει καθώς και τις εργασίες των μεταπτυχιακών φοιτητών εστιασμένες σε επιμέρους ζητήματα και θέματα της σύγχρονης ζωής.

Το Μουσείο Νεάπολης, χώρος πνευματικών συναντήσεων
Ημερίδα Βιοηθική

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών και την καθηγήτρια Φιλοσοφίας κ. Τσινόρεμα, την κ. Μαρίζα Λαμπράκη- υπεύθυνη διοργάνωσης, τους φοιτητές, το κοινό καθώς και την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου για τη στήριξη.

Το Μουσείο στο λίγο διάστημα της λειτουργίας του (από 1/8/2016) έχει δεχθεί πάνω από τρεις χιλιάδες επισκέπτες, είναι ανοικτό όλες τις ημέρες της εβδομάδας, έχει εισπράξει τη στήριξη της κοινωνίας και θα ανακοινώσει τα μελλοντικά του σχέδια σε επόμενο χρόνο. Ως ΔΣ της ΠΛΕΑΜ εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλους τους υποστηρικτές μας και τους επισκέπτες.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos