Η έκθεσηΑρκετή επιτυχία σημείωσαν τα εγκαίνια της 12ης έκθεσης με έργα ατόμων με ειδικές ανάγκες, του Κέντρου Κοινωνικής και Επαγγελματικής Ένταξης ΑμΕΑ του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Λασιθίου, που έγιναν το Σάββατο (3/12).
Η συγκυρία της επίσκεψης δύο υψηλόβαθμων κομματικών αντιπροσωπειών, της ΝΔ και του Πα.Σο.Κ., που βρέθηκαν ίδια ώρα στον Αγιο Νικόλαο και είχαν την ίδια ιδέα να επισκεφτούν την έκθεση, είχε αποτέλεσμα να γίνουν σε υψηλό επίπεδο τα εγκαίνια και με αρκετούς παρευρισκόμενους.
Στα εγκαίνια λοιπόν συναντήθηκαν ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κωνσταντάρας και μέλη του κόμματος, η Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Πα.Σο.Κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο βουλευτής Μιχάλης Καρχιμάκης και μέλη του Πα.Σο.Κ., ο Νομάρχης Λασιθίου, αθώς και φίλοι των ατόμων που εκθέτουν.
Η διοικητής, Μαίρη ΜπαλήΗ διοικητής του Θ.Χ.Π.Λ., Μαίρη Μπαλή, αναφέρθηκε στο ίδρυμα, αλλά και στο πως στήθηκε η όλη έκθεση και απηύθυνε ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν.
Η έκθεση θα είναι ανοικτή όλη την εβδομάδα και βρίσκεται στην οδό Πολυτεχνείου στον ¶γιο ικόλαο, δίπλα στην Alpha Bank. Μπορεί όποιος θέλει να την επισκεφτεί και να αγοράσει κάτι από όσα εκτίθενται για να ενισχύσει τους φιλοξενούμενους του Θεραπευτηρίου.
 Η έκθεση θα παρουσιαστεί και στην Ιεράπετρα το επόμενο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα, στην πλατεία Πλασήρα.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos