Χρήστος ΤζώρτζηςΜετά την εκδήλωση του Ιατρικού συλλόγου που έγινε στην αίθουσα του REX την Πέμπτη 2 του Γενάρη  με τίτλο η φυματίωση στο ρεμπέτικο τραγούδι έχω να δηλώσω πως την ευθύνη των αναφερθέντων  στην εκδήλωση αυτή την φέρω εξ’ ολοκλήρου εγώ και σε καμιά περίπτωση ο αδελφός μου Νίκος Τζώρτζης όπως εσφαλμένα αναφέρθηκε στην τοπική εφημερίδα της πόλης μας. Αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω την διευκρίνηση αυτή , γιατί όταν κάποιος μεταφέρει απόψεις που εμπεριέχουν και πολιτικές θέσεις θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός και να μεταφέρει με ακρίβεια τόσο τα γραφόμενα  όσο και τον υπογράφοντα. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον αδίκως, εσφαλμένως  και μη έχοντα σχέση με τα γραφόμενα, αναφερθέντα ως υπογράφων.

 

Από την 10χρονη και πλέον διαδρομή μου στον 104,4 έχω μάθει πώς όλοι αυτοί που έχουμε δημόσιο λόγο πρέπει να ακολουθούμε κάποιους κανόνες με την αυστηρότητα εκκλησιαστικής διαδικασίας για να μεταφέρουμε μια είδηση ή πληροφορία την οποία οφείλουμε να διασταυρώνουμε, αν δεν είμαστε απολύτως σίγουροι για την εγκυρότητα της , και αν δεν έχουμε την δυνατότητα της διασταύρωσης είναι προτιμότερο να μην την αναφέρουμε καν , προκειμένου την αποφυγή της εσφαλμένης πληροφόρησης.

Επίσης αναγκαίο πιστεύω το  να ασχολείται ο καθένας μας με αυτό που ξέρει να κάνει αφού έτσι και λόγω της γνώσης του αντικειμένου ελαχιστοποιεί τα περιθώρια λάθους. Σαν μουσικός παραγωγός ο υπογράφων δεν σημαίνει πως έχω την δυνατότητα να κάνω και αθλητικό ρεπορτάζ. Καθείς στο είδος του λοιπόν έτσι ώστε ότι κάνουμε να είναι όσο γίνεται πιο σωστό χάριν της σωστής πληροφόρησης  των συμπολιτών μας.

ΧΡΗΣΤΟΣ  ΤΖΩΡΤΖΗΣ

Μουσικός παραγωγός του Ρ/Σ 104,4
Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: