Εβδομάδα Κρητικής Παράδοσης στον Δήμο Αγίου Νικολάου

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, διοργανώνει «Εβδομάδα Κρητικής Παράδοσης» από 17 – 21 Ιουνίου στο Δήμο Αγίου Νικολάου.

Ένα καλλιτεχνικό γεγονός που φιλοδοξεί ν΄ αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλους όσους ασχολούνται με τη παράδοση αλλά και για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το λαϊκό μας πολιτισμό.

Στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Λίμνη του Αγίου Νικολάου 17 –18 & 19 Ιουνίου και στον αύλειο χώρο του παλαιού Γυμνασίου Νεάπολης 20 & 21 Ιουνίου, θα φιλοξενηθούν μουσικά συγκροτήματα, χορευτικές και χορωδιακές ομάδες, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην παρουσίαση τοπικών προϊόντων και παραδοσιακών επαγγελμάτων, όπου σε ειδικά διαμορφωμένα κιόσκια θα δίνεται η δυνατότητα σε ντόπιους και ξένους να παρακολουθήσουν τη παρασκευή παραδοσιακών προϊόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη 20/6 στη Νεάπολη, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πραγματικά ιδιαίτερη σύμπραξη μεταξύ των Γ. Παπατζανή και του Αρμένιου καλλιτέχνη Haig Yazdjian .

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos