Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, έναρξη

Η Κουνδούρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αγίου Νικολάου είναι έτοιμη και συμμετέχει στις δράσεις του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών με επικεφαλής την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και  την αγαστή συνεργασία του Εργαστηρίου Παιδαγωγικών Εφαρμογών και Παραγωγής Εκπαιδευτικού Υλικού, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ (Διευθυντής: Καθηγητής Κωνσταντίνος Δ. Μαλαφάντης).

 Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι αρχίζουμε την Δευτέρα 17/06/2024 και ώρα 10:30 π.μ. – 12:00 π.μ..

Σε αυτή την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, με συμμάχους τα δέντρα, τα σύννεφα και τη Σελήνη, θα ταξιδέψουμε από τη Γη ως τον ουρανό, θα περιπλανηθούμε μέσα στο σύμπαν και θα κάνουμε τον δικό μας γύρο του κόσμου, ξετυλίγοντας το νήμα της ζωής στον πλανήτη!

Μοναδική αποστολή μας η διάσωση της Γνώσης!

Στόχος της Καλοκαιρινής εκστρατείας είναι η: προώθηση της φιλαναγνωσίας, διασκέδαση, φιλία, δημιουργία και ανάπτυξη σχέσης με την Κουνδούρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Ποιος θα σώσει τη Γνώση φέτος το καλοκαίρι;

Ο ήλιος ανέτειλε και μια ηλιόλουστη μέρα ξημέρωνε. Κάποιος όμως είχε διαφορετικά σχέδια.. Βαθιά μέσα στην καρδιά της κάθε τοπικής βιβλιοθήκης της χώρας όπου κρυβόταν μέσα στις σελίδες των βιβλίων η σοφία του κόσμου, ένα σκοτεινό σχέδιο βρισκόταν σε εξέλιξη.’
Με πρωτοπόρες τις εθελόντριες:

Ελένη Νικολοπούλου, Νηπιαγωγός Ειδικής Αγωγής,

Πόπη Καραβασίλη, συνταξιούχος Μηχ/κος,

Χρύσα Τζώρτζη, Φιλόλογος.

Υπεύθυνη προγράμματος: Ειρήνη Δραγασάκη.  

Απαραίτητη προϋπόθεση η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 28410 26899 ή στο παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/…/1bg4Znrc3fqTOFVIlEupLfq2…/edit #ΚΕ2024gr #forEBEr.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos