Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου, ευχαριστήριο για τη συναυλία Κουγιουμτζή
από τη συναυλία στο REX

To Δ.Σ και τα μέλη της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη συναυλία αφιερωμένη στον ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ, που διοργάνωσε το σωματείο την Κυριακή 7 Απριλίου,

Αρχικά ευχαριστούμε τον ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ για την άψογη συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την εφημερίδα «ΑΝΑΤΟΛΗ» και τους χορηγούς επικοινωνίας (Ρ.Σ. 104,4 fm – Λατώ 103,3 fm – cna.gr – fonien.gr).

Θερμό ευχαριστώ και στον μαέστρο (Μανόλη Κανακάκη), στους μουσικούς (Πέτρο Σπυριδάκη & Μιχάλη Κώτη), στους ερμηνευτές (Ξανθούλα Πορφυράκη & Παναγιώτη Χουλιάρα), στην Μικτή χορωδία Δήμου Αγίου Νικολάου και στον παρουσιαστή της εκδήλωσης (Νίκο Τζώρτζη), που με την άψογη εκτέλεση των αξέχαστων τραγουδιών του συνθέτη, κατάφεραν να παρασύρουν το πολυπληθές τους ακροατήριο σ΄ ένα μαγευτικό, μελωδικό ταξίδι.

Ευχαριστούμε ακόμη για την προσφορά τους fani batzaki design studio και viva colours για τον σχεδιασμό/εκτύπωση της αφίσας, και τον Γιάννη Πάγκαλο που φρόντισε τον ήχο.

Κυρίως όμως ευχαριστούμε όλους τους συντοπίτες μας που γέμισαν την αίθουσα στο κιν/τρο REX και με το θερμό τους χειροκρότημα και την αυθόρμητη συμμετοχή τους ζωντάνεψαν τα αλησμόνητα τραγούδια του Θεσσαλονικιού δημιουργού.  

Το σωματείο μας θα επανέλθει το διήμερο 20 & 21 Απριλίου με εκδήλωση σχετική με τον κινηματογράφο. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos