Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος συναντάει τα παιδιά!

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου διοργανώνει εκδήλωση στην Κουνδούρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 στις 11:00 με προσκεκλημένο τον αγαπημένο συγγραφέα κύριο Βαγγέλη Ηλιόπουλο, με δυο εργαστήρια για παιδιά 5 – 12 ετών. Ο συγγραφέας θα συναντήσει τους αναγνώστες του, τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

11:00′
Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος θα αφηγηθεί διαδραστικά και θα παρουσιάσει με παιχνίδια ρόλων αποσπάσματα από τα βιβλία του Τριγωνοψαρούλη και τραγούδια από το CD με τα τραγούδια του, οργανώνοντας έτσι μια αυτοσχέδια γιορτή για τα 25 χρόνια του διαφορετικού ψαριού που όλοι αγαπούν.
Μουσική : Δέσποινα Σουγιούλ

11:45′
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος – 5 Ιουνίου ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος δίνει ιδέες πώς να γιορτάσουν τα παιδιά στα σχολεία τους, αφηγείται τις ιστορίες από τα βιβλία του στη Σειρά ΟΙΚΟλογήματα και παίζει με τα παιδιά με τον νέο ήρωα από το πρόσφατο βιβλίο της σειράς “Σπίτι όλων μας η Γη, φωνάζει ο Μπουλουμπίνος παντού να ακουστεί”.
Συζητώντας για τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης και για θέματα όπως η κλιματική αλλαγή, η διαχείριση του πλανήτη, τα οικοσυστήματα, τα δικαιώματα των ζώων, τα παιδιά θα διατυπώσουν μια νέα πρόταση στα Ηνωμένα Έθνη.
Μουσική : Κώστας Θωμαΐδης

Δηλώστε συμμετοχή στην Κουνδούρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη τηλ.: 2841026899 ώρες λειτουργίας Καθημερινά 8:30π.μ. – 2:30μ.μ. ή στο σύνδεσμο: https://shorturl.at/hmBD7.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε κάθε ομάδα.

Είμαστε εδώ και σας περιμένουμε…

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: