Με αφορμή τη σημερινή  Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου η Βιβλιοθήκη Μανώλης Φουντουλάκης, δηλώνει παρούσα για μια ακόμη φορά και   δωρίζει  ολοκαίνουρια ποιοτικά βιβλία για τους μικρούς νοσηλευόμενους της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Εμβληματικοί τίτλοι παιδικών βιβλίων και παιδικού θεάτρου από τις απίθανες νέες κυκλοφορίες της ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗΣ  τοποθετούνται στα ράφια της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου. 

Οι ίδιοι τίτλοι αντίστοιχα  βρίσκουν τη θέση τους στα ράφια της Δανειστικής Βιβλιοθήκης του Δημοτικού Σχολείου Ελούντας.

Με την πρωτοβουλία της η ΒΜΦ έμπρακτα προτρέπει μπαμπάδες και μαμάδες, παππούδες και γιαγιάδες του Δημοτικού μας να δωρίσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους στο Νοσοκομείο δικά τους παιδικά βιβλία. Καινούρια ή μεταχειρισμένα.

Βιβλία, κόμικς, περιοδικά ή και παιδικές εγκυκλοπαίδειες (που έχουν αρχίσει να εκλείπουν) είναι βέβαιο πως θα τιμηθούν δεόντως από μικρούς φίλους και φίλες, που για μικρό ή μεγαλύτερο διάστημα περνούν από τις υποδομές της Παιδιατρικής Κλινικής. 

Μη διστάσετε να μοιραστείτε αναγνώσματα οποιασδήποτε ξένης γλώσσας. Δεν είναι λίγα τα νοσηλευόμενα παιδιά που θα τα εκτιμήσουν. 

Γονείς και παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Ελούντας! Τόσο τα δικά μας όσο και τα δικά σας δώρα αποκτούν ένα νέο, μεγαλύτερο σπίτι: την Παιδιατρική Κλινική Αγίου Νικολάου και στέλνουν συμβολικά τη φωνή όλων μας για την ενίσχυση των υποδομών  Υγείας στο Νομό Λασιθίου!

Παράλληλα, η Βιβλιοθήκη περιμένει τις προτάσεις-προτιμήσεις σας για τα βιβλία που θα τοποθετήσει και φέτος, ενόψει της Αποφοίτησης και των Θερινών Διακοπών, στα ράφια της δικής σας Βιβλιοθήκης στο Δημοτικό Σχολείο της Ελούντας.

Φιλικά,

Η Διοικούσα Επιτροπή της Βιβλιοθήκης Μανώλης Φουντουλάκης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos