ΠΛΕΑΜ άπειρες ευχαριστίες στους συνοδοιπόρους μας

Καθώς ολοκληρώθηκαν οι μουσικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού στην αυλή του Λαογραφικού και Ιστορικού Μουσείου Νεάπολης οφείλουμε άπειρες ευχαριστίες στους συνοδοιπόρους μας σ’ αυτές !

17.7.23: Το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη, τον Πρόεδρό του κ. Ταρουδάκη και τη Δ/ντρια κ. Μηλαθιανάκη, τους  vamos orchestra  και τον ΠΑΟΔΑΝ για τη μοναδική μουσική περιδιάβαση στο σύμπαν του Νίκου Καζαντζάκη

1.8.23: Για την πρώτη πανσέληνο του φετινού Αυγούστου τους διαχειριστές των μουσικών έργων του Μ. Χατζιδάκι που μας παραχώρησαν την απαιτούμενη άδεια και τους μουσικούς Ελεάννα Καρανδεινού, Αντιγόνη Αραμπατζόγλου, Κων/νο Σειραγάκη!

Επιπροσθέτως εκφράζουμε την ευαρέσκειά μας για το μουσικόφιλο κοινό της περιοχής το οποίο κατέκλυσε κυριολεκτικά το χώρο μας και στις δύο εκδηλώσεις! Ένα κοινό με υψηλή αισθητική, ήθος και γνώση του μουσικού απαιτητικού ρεπερτορίου και της ψυχαγωγικής του διάστασης στην πραγματική της σημασία. Ο τρόπος της συμμετοχής , η πρόσληψη της μουσικής, ο σεβασμός  και μυσταγωγική τους προσήλωση τους κατατάσσουν στην αντίληψή μας ως εξίσου πρωταγωνιστές με τους συντελεστές στον τελικό απολογισμό! Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα και δίνουμε υπόσχεση και για άλλες σημαντικές μουσικές συναντήσεις στο εγγύς μέλλον!

Για το ΔΣ

Μαρία Κωστάκη

Πρόεδρος

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos