Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου, ευχαριστήριο
οι χορηγοί της λέσχης κινηματογράφου

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος εβδομαδιαίων προβολών επιλεγμένων ταινιών για την χειμερινή περίοδο 2018/19, το Δ.Σ και τα μέλη της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη υλοποίηση του.

Αρχικά ευχαριστούμε τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ για την αμέριστη συμπαράσταση και την παραχώρηση της χρήσης της ψηφιακής μηχανής προβολής και της αίθουσας προβολής στο δημοτικό κινηματοθέατρο REX. Με την αρωγή του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν το Σωματείο μας είχε την δυνατότητα να προσφέρει, στους κινηματογραφόφιλους της πόλης μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ταινίες σε ψηφιακή μορφή με εικόνα υψηλής ευκρίνειας και στερεοφωνικό ήχο. Στο διάστημα Οκτώβριος 2018 – Απρίλιος 2019 προβλήθηκαν συνολικά 24 ταινίες, που έχουν βραβευτεί και ξεχωρίσει σε διεθνή φεστιβάλς, έχουν αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς και καλύπτουν όλα τα είδη (δράμα, περιπέτεια, κωμωδία, θρίλερ κλπ).

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε και την εφημερίδα «ΑΝΑΤΟΛΗ» που διαχρονικά φιλοξενεί στην έντυπη και ηλεκτρονική της έκδοση, τις δραστηριότητες του Σωματείου μας. Ξεχωριστές ευχαριστίες στις ταχυμεταφορές «SPEEDEX», για την εξαιρετικά γενναιόδωρη προσφορά τους και για την πάντα έγκαιρη και ασφαλή διακίνηση των ταινιών. Ιδιαίτερο ευχαριστώ στο φοροτεχνικό γραφείο του Κωστή Αποστολάκη για την εξαιρετική λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη.  

Ακόμη ευχαριστούμε τους επαγγελματίες της πόλης μας για την στήριξη που μας προσφέρουν, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Ευχαριστούμε θερμά τις καφετέριες «DU LAC», «PALAZZO» και «ΑΡΟΔΟ», το βιβλιοπωλείο «ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ», τον φούρνο «ΒΑΡΔΑ», τα εστιατόρια «ΧΡΥΣΟΦΥΛΛΙΣ» και  «BLE KATSAROLAKIA», το μεζεδοπωλείο «ΚΑΡΝΑΓΙΟ»,το coffee-bar «ΜΕΛΙ», τα ξενοδοχεία «DU LAC» και «LATO», το φροντιστήριο αγγλικών «ΕΛΕΑΝΝΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ» το ταξιδιωτικό γραφείο «BYRON TRAVEL», το εργαστήρι χορού «ΡΙΤΑ ΜΑΡΝΕΛΛΟΥ», το φωτογραφείο «PHOTO PAGALOS», τα καταστήματα Η/Υ «INTESS COMPUTERS», ανδρικών-γυναικείων Ενδυμάτων «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ», μουσικών οργάνων & δώρων «ΜΑΡΚΑΚΗ», συστημάτων ασφαλείας «ΝΕΡΑΝΤΖΟΥΛΗΣ», παιδικών ρούχων «INDIGO KIDS» και οπτικών «OPTICON», το super-market  «ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ-ΜΗΝΑΔΑΚΗΣ» και την «WIND AΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ».

Θερμά ευχαριστούμε και τους χορηγούς επικοινωνίας για την προβολή των δράσεων του Συλλόγου μας: τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς (104.4fm radio, planet fm & lato fm) και τα διαδικτυακά ενημερωτικά sites fonien.gr, cna.gr και ΑΝΑΤΟΛΗ on line, που συμβάλουν στην ενημέρωση του σινεφίλ κοινού της περιοχής μας.

Περισσότερο από όλους όμως οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους κινηματογραφόφιλους της περιοχής μας, που πιστοί στο ραντεβού της Τρίτης, μπροστά στη μεγάλη οθόνη, δίνουν νόημα στην προσπάθεια μας. Η πολυάριθμη παρουσία τους είναι το απαραίτητο κίνητρο για να συνεχίσουμε τις προβολές επιλεγμένων ταινιών στο κινηματοθέατρο REX και τον επόμενο χειμώνα και στο σινέ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ τους καλοκαιρινούς μήνες.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos