Δήλωση πρόσκληση Νίκου Κοκκίνη, εγκαίνια εκλογικού κέντρου
ο Νίκος Κοκκίνης

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά, αισθάνομαι σήμερα προσωπικά την ανάγκη να σας γνωρίσω πως κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές ο φάκελος του συνδυασμού μας για τη συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26.05.2019.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, τους συνεργάτες μου αλλά και όλους τους ανθρώπους στις πόλεις και τα χωριά που με ενθουσιασμό και αποδοχή ενθάρρυναν και στήριξαν αυτή μας την προσπάθεια.

Η χθεσινή μέρα αποτελεί μια σημαντική αφετηρία για τη συμμετοχή μας στο δημόσιο βήμα του τόπου, με την πεποίθηση πως ο χώρος του δήμου μας πρέπει να αποτελέσει τα επόμενα χρόνια το πεδίο της καθημερινής δημοκρατικής διαβούλευσης και της κοινής προσπάθειας για την βελτίωση των όρων που μας συνέχουν ως κοινωνία.

Αποφασίσαμε να μην καταθέσουμε συνδυασμούς στις τοπικές κοινότητες που επέλεξαν να καταρτήσουν ψηφοδέλτια ανεξάρτητα για να μην διασπάσουμε εμείς σαν συνδυασμός την ενότητα των τοπικών κοινωνιών.

Νίκος Κοκκίνης, δήλωση πρόσκληση, εγκαίνια εκλογικού κέντρου

Ήταν κυρίαρχο θέμα σεβασμού και πολιτικής προσέγγισης παρά την μεγάλη θέληση για συμμετοχή που εισπράξαμε από τους πολίτες των περιοχών αυτών.

Με αίσθημα ευθύνης, θετική διάθεση προς όλους και κυρίως νηφαλιότητα και ανοιχτό βλέμμα θα επιχειρήσουμε να αλλάξουμε όλα εκείνα που μας κρατούν δέσμιους μιας σημαντικής υστέρησης και να υπερβούμε στην πράξη τα συσσωρευμένα προβλήματα σε ολόκληρη την γεωγραφική και ιστορική ενότητα του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Σε τούτο τον καλό αγώνα σας καλώ όλους να συμμετέχετε.

Μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα πραγματικά ζητήματα πάνω στα οποία θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας επιζητώντας μαζί σας τις πιο αποτελεσματικές και πρόσφορες λύσεις για τις υποθέσεις του τόπου μας.

Η νίκη στις εκλογές θα δικαιώσει τις προσδοκίες όλων μας!

Νίκος Κοκκίνης

Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos