για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ευχαριστήριο
Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου δεκάδες μέλη και φίλοι του Ορειβατικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου συμμετείχαν σε κυκλική πεζοπορία από το Ίστρον μέχρι τον αρχαιολογικό χώρο του Βρόκαστρου, και στη συνέχεια σε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της διοργάνωσης. Θερμές ευχαριστίες στο ζαχαροπλαστείο ‘Μήλο’, που μας πρόσφερε και φέτος την νόστιμη παραδοσιακή βασιλόπιτα. Ευχαριστούμε το νέο κατάστημα αθλητικών ‘Direct Adventure’ για την συνεισφορά του στο δώρο που κέρδισε η τυχερή του φλουριού. Ευχαριστούμε και την ταβέρνα ‘Ζυγός’ στο Καλό Χωριό, που μας δέχτηκε στον φιλόξενο χώρο της προσφέροντας μας εξαιρετικούς μεζέδες και εκλεκτό κρασί, καθώς και το συγκρότημα του Αντώνη Χρυσού, που με τις παλιές λαϊκές μελωδίες του κατάφερε να διατηρήσει το κέφι μας αμείωτο.

Η φετινή μας εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, καθώς έγινε και απονομή τιμητικής πλακέτας στον Λεωνίδα Κλώντζα,  αρθρογράφο της εφημερίδας ‘Ανατολή’. Οφειλόμενη τιμή στον Λεωνίδα, ο οποίος περπατούσε στα βουνά δεκαετίες πριν τη δημιουργία του Συλλόγου, με την «παρέα» του, «παρέα» που στο πέρασμα του χρόνου διαρκώς μεγάλωνε και μετεξελίχθηκε στον σημερινό Σύλλογο.

για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ευχαριστήριο
Frank Mallard

Η ομάδα μας τίμησε εκτάκτως και τον Frank Mallard, τον 80χρονο Σκωτσέζο ιστιοπλόο που συμμετείχε ανελλιπώς στις πεζοπορίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια και τώρα φεύγει από την Ελλάδα. Με συγκίνηση του προσφέραμε φωτογραφία του με φόντο τον κόλπο του Μεραμπέλλου, προσφορά του φωτογραφείου ‘Photo Pagalos’.          

Με εορταστική διάθεση αποχαιρετήσαμε τον χρόνο που έφυγε και καλωσορίσαμε το 2019, με την ευχή να φέρει σε όλους μας υγεία, ειρήνη και φυσικά συναρπαστικές πεζοπορίες

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos