Δημιουργία Ξανά, Δ.Σ. τοπικής οργάνωσης ανατολικής Κρήτης

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ ως ένα κόμμα που καινοτομεί και πρωτοπορεί, εισήγαγε για πρώτη φορά την ηλεκτρονική ψηφοφορία στην Ελλάδα κατά την ίδρυση της, το 2012. Από εκείνη την στιγμή μέχρι σήμερα, όλες οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων του κόμματος, γίνονται με την χρήση της τεχνολογίας με ηλεκτρονική ψηφοφορία. Σε συνέχεια αυτής της παράδοσης, έλαβαν μέρος ταυτόχρονα οι εκλογές για την ανάδειξη νέων Δ.Σ. όλων των τοπικών οργανώσεων του κόμματος σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Η εφορευτική επιτροπή που εξελέγη από την Γ.Σ. της Τοπικής Οργάνωσης Αν. Κρήτης ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Τ.Ο. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (Ηρακλείου & Λασιθίου) της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία διεξήχθη μέσω του συστήματος ΖΕΥΣ και συγκέντρωσε το υψηλότατο ποσοστό συμμετοχής (97,73%) με την εκλογική διαδικασία να αρχίζει την Τετάρτη 13/4/2022 στις 12:00 και να ολοκληρώνεται το Σάββατο 15/04/2022 στις 18:00.

Οι εκλεγέντες με σειρά εκλογής είναι οι εξής:

1) Παπυράκης Εμμανουήλ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

2) Λιλίτσης Βασίλειος (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

3) Μπαριτάκης Σταύρος (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

4) Καπαράκης Εμμανουήλ (ΛΑΣΙΘΙ)

5) Φωής Δημήτριος (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

6) Ανδριανάκη Ευσταθία (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

7) Καλογεράκης Δημήτριος (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

Στη συνέχεια, στις 20/04/2022, ημέρα Τετάρτη, στις 9μμ, τα εκλεγμένα μέλη της Τ.Ο. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (Ηρακλείου & Λασιθίου) , με πρόσκληση του πρώτου σε ψήφους, κ. Παπυράκη Εμμανουήλ, συνήλθαν σε συνεδρίαση και με πλήρη απαρτία συγκροτήθηκαν σε σώμα ως ακολούθως.

Πρόεδρος: Φωής Δημήτριος (Ηράκλειο)

Αντιπρόεδρος: Καπαράκης Εμμανουήλ (Λασίθι)

Γραμματέας: Παπυράκης Εμμανουήλ (Ηράκλειο)

Ταμίας: Λιλίτσης Βασίλειος (Ηράκλειο)

Μέλος: Μπαριτάκης Σταύρος (Ηράκλειο) Αναπληρωματικά μέλη: Ανδριανάκη Ευσταθία (Ηράκλειο), Καλογεράκης Δημήτριος (Ηράκλειο)

Καλή Επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos