Προσθήκη άρθρου        Επεξεργασία με τον Elementor Build with Nimble BuilderBuild with Nimble Builder Αποθήκευση προχείρου Προεπισκόπηση Δημοσίευση   00/100      More: Αλλαγή τύπου ή στυλ μπλοκ    Προσθήκη τίτλου Επιστολή προς Τσίπρα με αίτημα για επίσκεψη στο ΓΝΑΝ
Οι ανάγκες υγείας των πολιτών του νομού Λασιθίου πρέπει να καλύπτονται με τον τον καλύτερο δυνατό τρόπο ……

Προς: Πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Αλ. Τσίπρα

Κοινοποίηση: Βουλευτή Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Εμμ. Θραψανιώτη

Θέμα: Αίτημα για  επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου αυτή την περίοδο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας, κυρίως λόγω της έλλειψης ιατρικού προσωπικού σε κρίσιμες ειδικότητες.

Υπάρχει αναστολή λειτουργίας της MEΘ COVID, αναστολή των περισσότερων  τακτικών χειρουργείων, η κύρια ΜΕΘ έχει μείνει μόνο με 3 ιατρούς και κινδυνεύει σοβαρά η συνέχιση λειτουργίας της, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα λειτουργίας στο ΤΕΠ, στην κύρια ΜΕΘ και προβλήματα στην ορθοπεδική, παθολογική και καρδιολογική κλινική και στο ακτινολογικό τμήμα.

 Το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου είναι το κεντρικό Νοσοκομείο του νομού Λασιθίου, αφού διαθέτει ΜΕΘ, ΜΤΝ Αξονικό Τομογράφο, τμημα χημειοθεραπειών, Κέντρο Ψυχικής Υγείας,  τμήμα ενδοσκοπήσεων και όλες τις βασικές κλινικές (παθολογική, χειρουργική, ορθοπεδική, καρδιολογική, Μαιευτική Γυναικολογική, Παιδιατρική, Ουρολογική κα), με αξιοσημείωτο έργο.  Οι ανάγκες υγείας των πολιτών του νομού Λασιθίου πρέπει να καλύπτονται με τον τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα προβλήματα στη λειτουργία του κεντρικού Νοσοκομείου του νομού Λασιθίου επηρεάζουν την παροχή υπηρεσιών υγείας προς όλους του κατοίκους του νομού.

Για τους παραπάνω λόγους σας ζητούμε να συμπεριλάβετε στο πρόγραμμα της επίσκεψη σας στο νομό Λασιθίου, και επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου, για να συναντηθείτε με το ΔΣ του Συλλόγου μας και με τους φορείς του Νοσοκομείου και ενημερωθείτε για τα πολύ σοβαρά προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει

Για το ΔΣ Ο Πρόεδρος           η Γραμματέας

Ο Αλέξης Τσίπρας σε Λασίθι και Ηράκλειο

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos