Συμμετέχουμε στην απογραφή, δίνουμε δύναμη στον δήμο μας
ο δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

 Το αποτέλεσμα της απογραφής του πληθυσμού θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο για το μέλλον του τόπου μας για τα επόμενα δέκα χρόνια. Μη ξεχνάτε ότι ο αριθμός των ανθρώπων που σας εκπροσωπούν είτε στα Κοινοτικά είτε στα δημοτικά Συμβούλια γίνεται με πληθυσμιακά κριτήρια. Κυρίως, όμως,  μη ξεχνάτε ότι με πληθυσμιακά κριτήρια δίδονται και οι χρηματοδοτήσεις στον Δήμο για την υλοποίηση τόσο των μικρών, όσο  και των μεγάλων αναπτυξιακών έργων.

Η πληθυσμιακή αύξηση στον τόπο που κατοικούμε συνεπάγεται και την αύξηση των χρηματοδοτήσεων από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους και άρα, μεγαλύτερες δυνατότητες για ανάπτυξη και περισσότερες δράσεις κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου.

Πρέπει ΟΛΟΙ να απογραφούμε στον τόπο που ζούμε, όχι μόνο για να αποκτήσουμε τα έργα και τις υποδομές, που πραγματικά χρειαζόμαστε, αλλά και για να διατηρήσουμε όλα όσα έχουμε. Πρέπει όλοι όσοι μένουμε στον Δήμο Ιεράπετρας, να απογραφούμε ΕΔΩ.

Βοηθάμε το έργο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. Έως τις 13 Δεκεμβρίου 2021,  ένας εκπρόσωπος του νοικοκυριού έχοντας τον «μοναδικό κωδικό απογραφής» που θα του έχει παραδοθεί, απογράφει την κατοικία και όλα τα μέλη του νοικοκυριού στο www.gov.gr. Όσοι πολίτες δεν μπορέσουν να αυτοαπογραφούν, θα απογραφούν από τον απογραφέα της περιοχής τους με τη διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης.

Σε αυτήν την κοινή προσπάθεια για μια καλύτερη ποιότητα ζωής ΟΛΟΙ μετράμε. Κανένας δεν περισσεύει.

Ως Δημοτική Αρχή καλούμε όλους τους κάτοικους και τους μετανάστες του Δήμου Ιεράπετρας να απογραφούν στο Δήμο μας. Και να συνεργαστούν αρμονικά με τους εντεταλμένους απογραφείς που έχουν ορισθεί από την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Συμμετέχουμε στην απογραφή. Δίνουμε ΔΥΝΑΜΗ στον Δήμο μας!

                                                                                                                       Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

                                                                                                                        Θεοδόσης Καλαντζάκης

Δήμος Ιεράπετρας – Επίσημος Ιστοχώρος Διοικητικής ενημέρωσης (ierapetra.gov.gr)

στον δήμαρχο Σητείας ο δήμαρχος Ιεράπετρας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos