Μαρία Παπαθεοδώρου, Σφυράκη Βάσω, ΑλλάΖουμε τον Δήμο
Βάσω Σφυράκη, Μαρία Παπαθεοδώρου

Τις υποψηφιότητες των Μαρία Παπαθεοδώρου και Σφυράκη Βάσω, ανακοίνωσε ο δημοτικός συνδυασμός ΑλλάΖουμε τον Δήμο.

Βιογραφικά:

Σφυράκη Βάσω

Ονομάζομαι Σφυράκη Βάσω και είμαι από την Ελούντα. Είμαι παντρεμένη με τον Μιχάλη Πάγκαλο κ έχουμε δύο κόρες. Δουλεύω στην Εφορία Αρχαιοτήτων Λασιθίου με ειδικότητα Φύλαξης – Πληροφόρησης.

Είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος σε εκλογές και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Νίκο Κοκκίνη για την εμπιστοσύνη και την πρόταση να συμμετάσχω στην δημοτική παράταξη «αλλάΖουμε τον Δήμο» την οποία και αποδέχομαι!

Θεωρώ ότι ζούμε σε ένα υπέροχο τόπο όπου μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε τους κατοίκους του και το πανέμορφο περιβάλλον του. Να προσφέρουμε στα παιδιά μας ευκαιρίες και στους ηλικιωμένους βοήθεια και προστασία.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Με εκτίμηση,

Σφυράκη Βάσω

Μαρία Παπαθεοδώρου

«Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει»                                             

                                   Μαχατμα Γκαντι 1869-1948                             

Αυτή είναι μια φράση που με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο και την πιστεύω βαθιά, γι’ αυτό λοιπόν δέχτηκα την τιμητική πρόταση του κ. Νίκου Κοκκίνη, Υποψηφίου Δημάρχου με τον συνδυασμό «αλλάΖουμε τον Δήμο».     Ονομάζομαι Μαρία Παπαθεοδώρου του Γεωργίου και της Αλεξάνδρας. Έχω δυο αδέρφια τη Γεωργία και τον Δημοσθένη.

Γεννήθηκα στην Αθήνα αλλά ζω και δραστηριοποιούμαι στον Άγιο Νικόλαο τα τελευταία τριάντα χρόνια. Είμαι παντρεμένη με το Νικόλαο Βιδάκη, αυτοκινητιστή και έχουμε αποκτήσει μια όμορφη κορούλα! Εργάζομαι σαν γραμματέας σε ακτινοδιαγνωστικό κέντρο πάνω από είκοσι χρόνια. Ζούμε σ’ έναν υπέροχο τόπο όπως είναι ο Άγιος Νικόλαος αλλά αυτό από μόνο του δεν φτάνει…

Χρειάζεται να βρεθούν άνθρωποι με όραμα, οι οποίοι θα εργαστούν με γνώμονα το κοινό καλό, την ευημερία και την ανάπτυξη αυτού του τόπου.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Νίκος Κοκκίνης είναι ο πλέον κατάλληλος, γι’ αυτό και θα είναι χαρά μου να βοηθήσω κ εγώ όπως μπορώ σε αυτή του την προσπάθεια.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να κάνουμε πράξεις και όχι να παραμείνουμε πάλι σε λόγια και υποσχέσεις.

Όλοι μαζί λοιπόν…. «αλλάΖουμε τον Δήμο».

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos