Νέα ΔημοκρατίαΕκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Κουνενάκη. Ευχόμαστε μια γόνιμη και δημιουργική θητεία, που θα βλέπει όλους τους πολίτες με το ίδιο ενδιαφέρον.

Η Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν έκρυψε ότι ο κ. Τσουκάκης προέρχεται από τον πολιτικό της χώρο. Παράλληλα, σεβάστηκε απόλυτα την επιλογή του για την συγκρότηση ανεξάρτητου συνδυασμού. Τα ψηφοδέλτια του υπήρξαν υπερκομματικά. Συμμετείχαν πολίτες που με το ήθος τους, ον τίμησαν πραγματικά. Είμαστε βέβαιοι ότι και για αυτούς ήταν τιμή η συνεργασία τους με τον κ. Τσουκάκη.
Απέδειξε ότι σε όλους του πολιτικούς χώρους, υπάρχουν ικανά άτομα που μπορούν μαζί να αγωνιστούν για ένα καλύτερο αύριο.
Πέτυχε την υπέρβαση, που θα μπορούσε να σημαοδοτήσει μια νέα αρχή για τον δήμο μας.
Δυστυχώς ο κ. Τσουκάκης είχε την ατυχία, η προσπάθεια του να γίνει σε μια χρονική στιγμή που ήταν εχθρική προς τη λογική και την ηθική.

Ο κ. Κουνενάκης ανέχθηκε και υποψηφίους αλλά και πρακτικές, που δεν τιμούν τον πολιτικό πολιτισμό. Πιστεύουμε ότι δεν τις υιοθέτησε, αλλά και δεν προσπάθησε να τις αποβάλλει από τους συνεργάτες του και το κόμμα που τον στήριξε.
Συγκεκαλυμμένες ή και άμεσες απειλές και εκβιασμοί, δεκάδες υποσχέσεις για διορισμούς στο δήμο και εξυπηρετήσεις. Ο μηχανισμός του κ. Καρχιάκη σε πλήρη δράση, στο πλευρό της εξυπηρέτησης στενά κομματικών και ιδιοτελών σκοπιμοτήτων. Μυστικές συμφωνίες και έντονο παρασκήνιο. Καταγγελίες κατά των αντιπάλων, για μεθόδους που οι ίδιοι χρησιμοποιούσαν.

Ελπίζουμε μετά την επιτυχία του να προσπαθήσει να απεξαρηθεί, πριν αυτή η μεθοδολογία στραφεί και εναντίον του ίδιου. Θυμίζουμε, ότι το ραβδί έχει δύο άκρες…

Γραφείο τύπου Τ.Ε.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos