αμπελώναςΑγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος, είναι κατάκτηση όλων μας και ως μόνο σκοπό έχει να αγκαλιάσει όλους τους αγρότες του δήμου μας, να αναδείξει και να διεκδικήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζομε σαν κλάδος και σαν κοινωνία και να αγωνιστούμε με κάθε τρόπο για το δίκιο μας.

Ως μέλη του ΔΣ στοχεύομε στην καλή συνεργασία, στην λήψη των αποφάσεων μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, στην επίλυση των προβλημάτων μας και στην δημιουργία συμμαχιών για καλύτερα αποτελέσματα.

Πιστεύομε στο κάνω πολλά και λέω λίγα, αποφεύγομε τα μεγάλα λόγια, τηρούμε τα συμφωνηθέντα και δεν ενδιαφερόμαστε για προσωπικές ή άλλες προβολές.

Είμαστε παρών γιατί πιστεύουμε στην συλλογικότητα και στην δημοκρατία, γιατί δεχόμαστε την αντίθετη άποψη αλλά υπηρετούμε την κοινή απόφαση και δεν το βάζουμε στα πόδια αν δεν υπερισχύσει η πρόταση μας.

Πιστεύουμε στην καλοπροαίρετη κριτική όλων των συναδέλφων μας, ως μέσον συμπαράστασης αλλά και πρωτοβουλίας συμμετοχής, που μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για ανάληψη ακόμα πιο εύστοχων ενεργειών.

Δεν θα ακολουθήσουμε προκλήσεις δημόσιες που μόνο αρνητικές μνήμες έχουν αφήσει σε όλους μας (εξάλλου δεν θα κουκουλωθούμε ότι κατηγορούσαμε), αλλά ούτε και έντεχνα κατασκευασμένα σχέδια-προτάσεις που παρουσιάζονται πρώτα δημόσια και έχουν μόνο προσωπικές επιδιώξεις, εξάλλου ο σύλλογος είναι ανοικτός σε όλους και εμείς πρόθυμοι στον κάθε συνάδελφο να συζητήσουμε το καθετί.

Προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις και όσο για τις φορολογικές αλλαγές που μας απασχολούν όλους τελευταία, πρώτο μας μέλημα είναι να πιέσουμε δυναμικά ώστε να υπάρξουν άμεσα αλλαγές σε πολλά ζητήματα, αλλά και διευκρινίσεις σε πολλά άλλα, μιας και όλα έγιναν στο πόδι και αμέσως μετά θα διοργανώσουμε μία εσπερίδα για την ορθή και ολοκληρωμένη ενημέρωση σας.

Με εκτίμηση.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

Mιχαήλ Γ. Μαλλιωτάκης Εμμανουήλ Γ. Καπαράκης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos