γενναίες παρεμβάσεις προτείνει ο Λιμενάρχης Αγίου Νικολάου
γενναίες παρεμβάσεις προτείνει ο Λιμενάρχης Αγίου Νικολάου

Μια σειρά προτάσεων κατέθεσε ο Λιμενάρχης Αγίου Νικολάου Σπύρος Αγγελάκης κατά τη πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αγίου Νικολάου.

Κύριε ΚΟΚΚΙΝΗ το Λ/Χ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ σας προτείνει τις εργασίες-έργα που πρέπει να γίνουν για βελτίωση της Ασφάλειας, της Εύρυθμης λειτουργίας και της Εμφάνισης στους Λιμένες αρμοδιότητας σας και στην Παραλιακή ζώνη του Αγίου Νικολάου μέχρι την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου. Οι παρακάτω προτάσεις μας έχουν προέλθει μετά από πολυετή εμπειρία μας και παρακολούθησης του ρυθμού καθημερινότητας που κινούνται όλοι οι πολίτες του Δήμου μόνιμοι ή επισκέπτες στην διάρκεια όλου του έτος.

1) ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ ΤΑ Κ/Ζ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.

2) ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΣΟΔΟ ΚΙΤΡΟΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΩΣ TWINS . Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ. Η ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

3) ΑΓΟΡΑ ΕΚΑΤΟ (100) ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ (ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ) ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

4) ΒΑΨΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΙΧΙΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ,ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΠΑΝΑΒΑΦΗ ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ.

5) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΡΙΩΝ ΜΕΙΩΤΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ) ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΥΨΟΣ ΑΚΤΗΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΥ 12 ΕΩΣ ΥΨΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΕΡΜΗΣ.1)ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΥ 23, 2)ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ IGEAL TRAVEL ΕΩΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 35 ΚΑΙ 3)ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΡΣΙΝΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

6) ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ –ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΟΥΝΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΜΕΛΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟ-ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ (ΠΡΟΒΛΗΤΑ-ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΟΦΩΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ.

7) ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ (ΙΟΥΝΙΟ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ) ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΟΤΡΑΤΩΝ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΥ ΙΣΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.

8)ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ,ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΚΑΔΩΝ.

9) EKΤΕΛΕΣΗ ΕΓΡΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ.(ΜΟΝΩΣΗ,ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ).

10) ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟ Δ.ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΡΠΕΣ.

11) ΑΝΕΛΚΥΣΗ ΒΥΘΙΣΜΕΝΩΝ ΤΡΟΧΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΘΟ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΑΓΙΟΥ,ΕΛΟΥΝΤΑΣ,ΠΛΑΚΑΣ.ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΤΗΡΩΝ ΣΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΉΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ Λ/Χ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ.

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ

Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Σπύρος

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Η θέση σας, χρήσιμη !!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: