Ο Άρειος Πάγος υπέρ των πλειστηριασμών από Funds
άντε ζήσε με 200 € όταν χάσεις το σπίτι σου και μπεις στο νοίκι…….

Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας δεν έβλεπαν ποτέ με καλό μάτι την αγωνία του Έλληνα για ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του. Αυτό έπρεπε ν’ αλλάξει. Και με μια σειρά μελετημένες κινήσεις, τα καταφέρνουν μια χαρά. Έτσι η ληστεία της περιουσίας των Ελλήνων βρήκε συμμάχους και υλοποιητές τα κυβερνώντα κόμματα με τη σειρά, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, και αντιπολιτευτικό δεκανίκι το ΚΚΕ.

Οι τράπεζες προσέφεραν απλόχερα, πίεζαν μάλιστα για να έρθουν στη συνέχεια 10 χρόνια ύφεσης και 2 κορωνοϊός. Κερασάκι στη τούρτα, η σχεδόν ομόφωνη απόφαση του Άρειου Πάγου με την οποία τα όποια Funds αγόρασαν σε εξευτελιστικές τιμές τα κόκκινα αλλά και τα πράσινα δάνεια των Ελλήνων θα μπορούν να βγάλουν σε πλειστηριασμό ακόμα και τη πρώτη κατοικία του, ακόμα και αδίκως, οφειλέτη.

Η πρεμούρα για τη ταχύτητα της απόφασης του Αρείου Πάγου υπέρ των πλειστηριασμών από Funds, προκαλεί. Όπως και η απόφαση αυτή καθ’ αυτή.

Όσο για την αντιπολίτευση που σύσσωμη αντέδρασε στην απόφαση, τα δάκρυα κροκοδείλια. Ας μην ξεχνάμε ότι θυσίασαν τον Ελληνικό λαό για να σώσουν τις τράπεζες, οι οποίες δεν έδωσαν ούτε ένα ευρώ δανεικά από τα ευρωπαϊκά κονδύλια που τους δόθηκαν τζάμπα για τον σκοπό αυτό.

Ας μην ξεχνάμε και τις εξαγορές περιουσιών από επιχειρηματικά συμφέρονται τρίτων χωρών, οι οποίες διευκολύνονται ιδιαίτερα…..

Αλλά οι εκλογές είναι μπροστά μας ………..και όλοι τούτοι θα ζητήσουν τη ψήφο μας…….!!!!!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos