Ελληνικό Jurassic ParkΟ πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης (12/6) στην εκδήλωση του ΕΒΕΑ στο Μέγαρο Μουσικής είπε επί λέξει:

Η Ελλάδα είχε καταντήσει αληθινό Jurassic Park, μοναδικό στον κόσμο μέρος όπου επιβίωναν οι δεινόσαυροι απαρχαιωμένων ιδεοληψιών που είχαν εξαφανιστεί παντού αλλού» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «τώρα υπάρχει η πολιτική βούληση να αλλάξουν όλα αυτά“.

Μόνο που το Ελληνικό Jurassic Park είναι δημιούργημα, πρωτίστως των μεγάλων και λιγότερο των μικρών κομμάτων της πολιτικής μας σκηνής τα τελευταία 40 χρόνια.

Είπε ακόμα, “Τελευταίοι σπασμοί ενός καθεστώτος προνομίων που καταρρέει“. Ένα καθεστώς προνομίων που έστησαν εδώ και δεκαετίες Ν.Δ. και Πα.Σο.Κ., μέσω της Ολυμπιακής, της ΕΡΤ και των διαφόρων ΔΕΚΟ, φέρνοντας τη χώρα στη σημερινή κατάντια. Η μήπως ξεχάσαμε τις μαύρες σακούλες με τα δεκαχίλιαρα στον προθάλαμο του κ. Σαμαρά υπουργού εξωτερικών, στις αρχές της δεκαετίας του ’90!!!

Κύριε Σαμαρά, Βενιζέλε και Κουβέλη. Jurassic Park, είσαστε εσείς…πολιτικά απολιθώματα μιας άλλης εποχής που έπρεπε να βρίσκεστε ήδη στο Μουσείο….αλλά ας όψονται οι Έλληνες με τη κοντή όσο και συμφεροντολογική τους μνήμη….{jcomments on}

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: