Πατριωτικό Κοινωνικό ΚίνημαΜετά από τρία χρόνια σκληρής δοκιμασίας και λιτότητας για τον Ελληνικό λαό, μπαίνουμε, πλέον, στην πιο κρίσιμη φάση αυτής της αιματηρής πορείας. Οι πολίτες της χώρας καλούνται πια να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν να επιτρέπουν τον βιασμό της ελληνικής ψυχής ή όχι.

Η ραγδαία εξάπλωση της φτωχοποίησης στην συντριπτική πλειοψηφία των στρωμάτων του ελληνικού λαού αποκαλύπτει, με τον πλέον, περίτρανο τρόπο, τον τελικό σκοπό των ξένων κατακτητών και των εγχώριων συνεργατών τους. Η ιδιωτική περιουσία του καθενός μας απειλείται με καταλήστευση, διαλύοντας, σε μια στιγμή, τον κόπο και τον μόχθο πολλών ετών των οικογενειών να αποκτήσουν «ένα κεραμίδι».

Σήμερα, πια, δεν δοκιμάζονται μόνο η οικογενειακή και κοινωνική συνοχή, αλλά και οι ίδιες οι πολιτιστικές αξίες αυτού του τόπου.

Η αρχή έγινε με τον εξαναγκασμό σε εκποίηση προσωπικών αντικειμένων, κοσμημάτων, τιμαλφών και λοιπών οικογενειακών κειμηλίων και ακολουθεί η κινητή και ακίνητη περιουσία του καθενός.

Η τελική φάση του σχεδίου θέλει τους Έλληνες να χάνουν κάθε περιουσιακό στοιχείο τους, τα οποία θα περιέλθουν στις τράπεζες, μέσω κατασχέσεων και στην συνέχεια θα ξεπουληθούν σε διάφορους Γερμανικούς ομίλους, τελειοποιώντας, έτσι, την αναίμακτη κατακτητική πολιτική του Βερολίνου.

Για μας, για το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα, ένας μόνο δρόμος υπάρχει. Η συγκρότηση ενός κινήματος για τη γενική παραγραφή όλων των χρεών προς τις τράπεζες και το δημόσιο. Σεισάχθεια εδώ και τώρα!

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: