ΣΥΡΙΖΑ, αμετροεπείς αυτόχειρες......
….ένα βηματάκι ακόμη……. Photo by Darya Sannikova on Pexels.com

Αυτό που γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν το ‘χει ζήσει ποτέ η χώρα. Ένα άτομο χωρίς καμία προηγούμενη πολιτική εμπειρία αναλαμβάνει τη προεδρία, από το πουθενά, ενώ τα παλαιότερα στελέχη θεωρούν το κόμμα ιδιοκτησία τους επειδή τόσα χρόνια “πάλεψαν”.

Το κόμμα, πλέον, οδηγείται στη διάλυση. Γιατί;

Αρχικά εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, τα παιδιά δεν κατάλαβαν ποτέ, γιατί κέρδισαν τις εκλογές, γιατί τις έχασαν και πως άφησαν ανενόχλητη τη ΝΔ να πάρει εκείνο το 41%. Και συνεχίζουν σήμερα να ζουν μέσα στην ίδια νιρβάνα.

Έχουμε πει και γράψει παλαιότερα: τα κόμματα είναι νομότυπα σύνολα μέσα από τα οποία κάποιοι κάνουν τη δουλειά τους, βολεύονται, διαβιούν. Και το τελευταίο που τους απασχολεί είναι η …… χώρα. Και αυτό είναι το πρόβλημα:

Αν όλοι αυτοί επιθυμούν να “αυτοκτονήσουν”, δικαίωμα τους. Το δυστύχημα είναι ότι η Ν.Δ. ανενόχλητη αλωνίζει το απίθανο “έργο” της. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Ούτε από τη πλευρά του ΠΑΣΟΚ. Η κυβέρνηση τρίβει τα χέρια της.

Ας το σκεφτούν αυτό από τον Κασσελάκη μέχρι τα στελέχη της “Ομπρέλας” και οι άλλες τάσεις. Αλλιώς ας κάνουν ακόμα ένα βηματάκι στο κενό……….τσαπατσούληδες αυτόχειρες !!!!!!!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: