ποιος θα κόψει πρόστιμο στη κακοτεχνία;

Οδός Επιμενίδου, Αγ. Νικόλαος

Τη φωτογραφία μας την έδωσε φίλος ακροατής, αλλά και αναγνώστης του δικτυακού μας τόπου. Από παράπονο. Εάν προσέξει κανείς, υπάρχει κλήση της Δημοτικής Αστυνομίας Αγίου Νικολάου, στον πίσω υαλοκαθαριστήρα, επειδή ο πίσω δεξιά τροχός, πατούσε λίγο στο πεζοδρόμιο. Ίσα – ίσα που φαίνεται. Λίγο πιο κάτω, κάποια άλλα αυτοκίνητα είχαν καβαλήσει για τα καλά το πεζοδρόμιο, αλλά δεν φιλοδωρήθηκαν με πρόστιμο.

Το ποιο εξωφρενικό όμως όλων, είναι στο δεξί μέρος της φωτογραφίας ο διάδρομος τυφλών, καταλήξει πάνω σε τοίχο και σε στύλο της ΔΕΗ. Πρόκειται για την οδό Επιμενίδου, μεγάλο μέρος της οποίας έχει τελειώσει, αλλά υπάρχουν και οι κακοτεχνίες και οι συνήθεις καθυστερήσεις, ειδικά από τη πλευρά της ΔΕΗ, που πρέπει να τελειώσει τα υπόγεια δίκτυα της, να τα ενεργοποιήσει για να βγάλει από εκεί στον στύλο της (;).

Το παράπονο του φίλου δεν έχει να κάνει με το ποσό, ούτε ζήτησε να του «σβηστεί» η κλήση. Αλλά για τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά που συνήθως αντιμετωπίζονται αρκετοί πολίτες σ’ αυτήν εδώ τη χώρα και το τόπο.

Και δεν έχει άδικο.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: