Γυναίκες που περάσατε από δω, από τη Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου

Με την ελληνική κωμωδία “Γυναίκες που περάσατε από δω” συνεχίζονται οι καλοκαιρινές προβολές, που διοργανώνει η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.

Την Τρίτη 23 Ιουλίου στις 21:30, στο θεριό σινέ ‘Χριστίνα’ θα προβληθεί η τελευταία ταινία του σπουδαίου Έλληνα δημιουργού Σταύρου Τσιώλη, παραγωγής 2017 και διάρκειας 79΄.

Πρωταγωνιστούν οι καταξιωμένοι ηθοποιοί Ερρίκος Λίτσης, Τάκης Χρυσικάκος, Κωνσταντίνος Τζούμας, Ελένη Ουζουνίδου.

Γυναίκες που περάσατε από δω, υπόθεση:

Δύο άντρες αναλαμβάνουν να φυλάξουν τσίλιες έξω από ένα αθηναϊκό σπίτι στο οποίο προστίθεται παράνομα ένα δωμάτιο.

Έχοντας το νου τους στην ξαφνική εμφάνιση –επίσημη ή καμουφλαρισμένη– της πολεοδομίας, θα ανταλλάξουν μεταξύ τους αναμνήσεις, ιδέες και απόψεις για τη ζωή, ενώ από μπροστά τους θα περάσουν κάθε λογής άνθρωποι, ο καθένας με τη δική του ιστορία.

Λεπτό χιούμορ, κινηματογραφική απλότητα και ανθρώπινη ευγένεια συναντιούνται σε μια χαλαρή ταινία ενός ξεχωριστού δημιουργού, λάτρη της γνήσιας λαϊκότητας.

Έπειτα από δεκατρία χρόνια σκηνοθετικής απουσίας, ο τελευταίος των σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών κλείνει την πολυαγαπημένη τριλογία των «Γυναικών» με μια πανέμορφη ταινία.

Κινηματογραφεί με αξιοθαύμαστη νεανική ξενοιασιά και παραμένει μοναδικός εμπνευστής και διαχειριστής ενός σινεμά ανθρώπινου και ποιητικού, που αγαπά τις ιστορίες των κοινών ανθρώπων και επιμένει να αντικρίζει την αληθινή ζωή με βλέμμα ονειροπόλο, προσφέροντας με την κάθε του ταινία ένα μικρό κινηματογραφικό δώρο στον θεατή.

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες, trailer, συνεντεύξεις στην ιστοσελίδα μας:

www.kileang.gr

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos