Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε τμήμα της πόλης του Αγίου Νικολάου
η περιοχή της διακοπής (περίπου)

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Αγίου Νικολάου ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών στα δίκτυα του, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις παρακάτω περιοχές:

  1. Ημέρα ΠΕΜΠΤΗ  22.09.2022 από ώρα 06:30 έως  09:30  οι παρακάτω περιοχές:

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΟΔΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΤΣΕΛΕΠΗ & ΕΒΑΝΣ – ΠΑΣΙΦΑΗΣ – ΛΙΜΑΝΙ – Μ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ – ΚΙΤΡΟΠΛΑΤΕΙΑ – ΑΡΙΑΔΝΗΣ – 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ – ΛΑΣΘΕΝΟΥΣ – ΕΜΜ. ΜΟΔΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΟΙ ΠΡΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, Η ΠΕΡΙΟΧΗ  ΠΕΡΙΞ  REX – Ρ. ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΥ, Η ΠΕΡΙΟΧΗ  ΠΕΡΙΞ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΑ.

Η ανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, για αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν αυτά βρίσκονται υπό τάση.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την ώρα της

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. Από τον ΔΕΔΔΗΕ Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos