2ο ΓΕΛ Αγίου Νικολάου - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
2ο ΓΕΛ Αγίου Νικολάου

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Ο Δεσμός το οποίο συνδέει το όραμα για την ανάγκη να αξιοποιηθεί υπεύθυνα και αποτελεσματικά η ιδιωτική πρωτοβουλία στην αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων σε διάφορους χώρους, ανταποκρίθηκε στο αίτημα του 2ου Γενικού Λυκείου Αγίου Νικολάου για τη δωρεά 2 πολυμηχανημάτων και επίπλων, αντικείμενα που ήταν σε πρώτη προτεραιότητα για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας.

Με χαρά τα παραλάβαμε, και για το λόγο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία, και βέβαια το συνεργάτη της κ. Σπανούδη Άρη για την άψογη συνεργασία και κατανόηση.

Η ευγενική αυτή χειρονομία – δωρεά στηρίζει τους μαθητές για καλύτερη παρεχόμενη εκπαίδευση αλλά και εμάς τους εκπαιδευτικούς ως έμπρακτη συμπαράσταση στο έργο μας.

2ο ΓΕΛ Αγίου Νικολάου - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
η δωρεά από το Σωματείο Δεσμός στο 2ο ΓΕΛ Αγίου Νικολάου

Παρόμοιες κοινωνικές ευαισθησίες συμβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επίλυση προβλημάτων στις σχολικές μονάδες και αποτελούν μήνυμα ελπίδας και ανθρωπιάς.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής