Πραγματοποιήθηκε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας ενημερωτική συνάντηση με τους/τις Διευθυντές/ντριες όλων των σχολικών μονάδων της ΔΔΕ Λασιθίου. Πιο συγκεκριμένα οι Διευθυντές/ντριες, ενημερώθηκαν από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κατσαγκόλη Αθανάσιο και τους/ις Προϊσταμένους/ες  της ΔΔΕ Λασιθίου για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στην ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Επίσης, έγινε παρουσίαση της πορείας εγκατάστασης των νέων Διαδραστικών Συστημάτων από το ΥΠΑΙΘΑ σε όλες τις σχολικές μονάδες, καθώς και ο τρόπος χρήσης τους με τους βήμα προς βήμα οδηγούς που έχει δημιουργήσει ο Υποδιευθυντής του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου κ. Παντελής Κουτσελάκης. Όπως είπε ο κ. Κατσαγκόλης, στόχος της ΔΔΕ Λασιθίου είναι να οργανωθούν επιμορφωτικά σεμινάρια για τη χρήση και εκπαιδευτική αξιοποίηση των συστημάτων αυτών.

Στη συνάντηση είχε προσκληθεί και παραβρέθηκε ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Καρτσωνάκης Εμμανουήλ, ενώ το παρόν έδωσε και ο νέος Διευθυντής της ΔΔΕ Χανίων κ. Χριστοδουλάκης Εμμανουήλ, πρώην διευθυντής του Ε.Κ. Ιεράπετρας.

Τέλος έγινε κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας με το φλουρί να κερδίζει το 1ο ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου.

Εκ της Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos