Επίσκεψη Διευθυντή ΔΔΕ Λασιθίου Αθ. Κατσαγκόλη στο Ημερήσιο ΓΕΛ Σητείας
από την επίσκεψη Κατσαγκόλη στο Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Σητείας

Το Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Σητείας επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων των Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Θανάσης Κατσαγκόλης.

Ο κ. Κατσαγκόλης είχε σύντομη συνομιλία με τον Διευθυντή του ΓΕΛ Μανώλη Τσιφετάκη, την υποδιευθύντρια του σχολείου και Πρόεδρο της Λυκειακής Επιτροπής Εξετάσεων Φανή Συντυχάκη καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής και τους συναδέλφους επιτηρητές, τους οποίους ευχαρίστησε ιδιαίτερα για τις υπηρεσίες που παρείχαν στις σχολικές μονάδες όπου υπηρέτησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και τη συνδρομή τους στην ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Ο Διευθυντής ΔΔΕ Λασιθίου συγχάρηκε τη Διεύθυνση και την Υποδιεύθυνση του σχολείου μας για την άρτια οργάνωση του Εξεταστικού Κέντρου και εν συνεχεία, απευθυνόμενος στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων μαθητές και μαθήτριες, τους ενθάρρυνε στην προσπάθειά τους και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Κατσαγκόλη για την επίσκεψή του στο σχολείο μας, ο οποίος για άλλη μία φορά απέδειξε έμπρακτα την υποστήριξη και την ενεργό παρουσία του στις σχολικές μονάδες που τελούν υπό την εποπτεία του. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο του.

Ο Διευθυντής του ΓΕΛ Σητείας,

Μανώλης Τσιφετάκης,

M.Ed. Πληροφορικός

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos