Λαμπάδες και Πασχαλινά τσουρέκια προσέφεραν τα μέλη των ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου - Νεάπολης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο
τα μέλη του ΚΑΠΗ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγίου Νικολάου με τις χειροποίητες δημιουργίες τους

Με πασχαλιάτικη διάθεση και έντονο κέφι, συμμετείχαν και φέτος τα μέλη των ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου – Νεαπόλεως, στις προετοιμασίες για το Πάσχα.

Στις δράσεις που ανέπτυξαν τις προηγούμενες ημέρες , οι άνθρωποι της Τρίτης ηλικίας, είχαν την ευκαιρία να στολίσουν λαμπάδες και να προετοιμάσουν πασχαλινά γλυκίσματα (τσουρέκια), τα οποία προσφέρθηκαν προκειμένου να διατεθούν για τις ανάγκες των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου,

Εκπρόσωποι των ΚΑΠΗ συνοδευόμενοι από υπηρεσιακούς υπαλλήλους, επισκέφθηκαν σήμερα (6/4) τον χώρο όπου στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο και παρέδωσαν τα γλυκίσματα και τις λαμπάδες, ανταλλάσοντας ευχές με τους εργαζόμενους της δομής.

Λαμπάδες και Πασχαλινά τσουρέκια προσέφεραν τα μέλη των ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου - Νεάπολης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο
τα καλλιτεχνήματα των μελών του ΚΑΠΗ …..

Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Θωμάς Χαριτάκης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα μέλη των Κέντρων για την συνεχή προσφορά τους, δήλωσε ότι οι μέρες που ακολουθούν, φέρνουν μηνύματα διαχρονικά για την αγάπη, την αλληλεγγύη, την προσφορά και την αξία της ανθρώπινης επαφής που θα πρέπει να κρατήσουμε ζωντανή.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ συνόδευσαν οι : κ.κ. Πόπη Παγκάλου πρόεδρος ΟΚΥΔΑΝ, Μακρή Ευγενία, προϊσταμένη του ΟΚΥΔΑΝ, Παπαστεφανάκη Ελευθερία Κοινωνική Λειτουργός Νεαπόλεως και Ψύλλου Δήμητρα Κοινωνική Λειτουργός Αγίου Νικολάου.

από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos