Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε σήμερα στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης με τους εκπροσώπους της Πολιτιστικής Λαογραφικής Εταιρείας Απάνω Μεραμπέλου (Π.Λ.Ε.Α.Μ).

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν η πρόεδρος της Π.Λ.Ε.Α.Μ. κ. Μαρία Κωστάκη, ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Μαυροειδής, η Ταμίας κ. Μαρία Πλευρίδου, το μέλος κ. Άννα Δαμιανάκη και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ. Μανούσος Πεδιαδίτης.

Ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Μενεγάκης, πληροφορούμενος τα αιτήματα της Πολιτιστικής Λαογραφικής Εταιρείας, που σχετίζονται κυρίως με την ανάπτυξη της δραστηριότητας της στον χώρο του παλιού Γυμνασίου της Νεάπολης, χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα σημαντικό το έργο που επιτελείται, τονίζοντας ότι συμβάλει στην πολιτιστική «άνθιση» του τόπου και ιδίως της Νεάπολης, ενώ δεσμεύτηκε να διευρυνθεί η συνεργασία του Δήμου με τον πολιτιστικό φορέα, αρχής γενομένης με την συμμετοχή τους στην επιτροπή του πολιτισμού που θα συγκροτηθεί και έχει ως στόχο την διοργάνωση αναβαθμισμένων και μεγάλων σε εμβέλεια πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos