Προτάσεις συνεργασίας με επίκεντρο τους τομείς του τουρισμού, αλλά και της ιστορίας και του πολιτισμού που αποτελούν συνεκτικά στοιχεία ανάμεσα στους λαούς και ενισχύουν τον τουρισμό και τις ανταλλαγές, συζήτησαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Εμμανουήλ Μενεγάκης και ο επίτιμος πρόξενος της Εσθονίας στην Κρήτη κ. Εμμανουήλ Δανδουλάκης κατά την συνάντηση που είχαν (2/2), στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης του, στο Δήμο.
Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, αναφερόμενος στην συνεργασία των δυο χωρών – εταίρων στην Ε.Ε, εξήρε την ψηφιακή πρόοδο της Εσθονίας που μέσα σε δυο δεκαετίες μεταβλήθηκε σε  πρότυπο ψηφιακής διακυβέρνησης, «καταπολεμώντας» την γραφειοκρατία και κάνοντας ευκολότερη τη ζωή των πολιτών.
Επιπλέον, ζήτησε να πληροφορηθεί για τους επίσημους προσκεκλημένους του προξενείου Αγίου Νικολάου, που σε τακτά χρονικά διαστήματα επισκέπτονται  την περιοχή, καθώς και για τον αριθμό των Εσθονών τουριστών, που επιλέγουν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου για τις διακοπές τους.

Στην συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου για θέματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων κ. Ιωάννης Ρουκουνάκης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos