«… στην πράξη» περνά ο Χάρης Αλεξάκης
από τη παρουσίαση συνεργατών

Την ταυτότητα και τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού του παρουσίασε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

«… στην πράξη» ονομάζεται ο συνδυασμός με τον οποίο ο Χάρης Αλεξάκης θα διεκδικήσει τον Δήμο Αγίου Νικολάου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη. Το όνομα, το λογότυπο και η πρώτη ομάδα των υποψηφίων παρουσιάστηκε χθες σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Κινηματοθέατρο ΡΕΞ.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, αφού έκανε μια σύντομη αναδρομή στην αυτοδιοικητική πορεία του, μίλησε για τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον ίδιο και την ομάδα του, την εξωστρέφεια, την ισονομία, την ομαδικότητα και την αποτελεσματικότητα που έχει ανάγκη ο Δήμος. Τόνισε ότι ο Άγιος Νικόλαος πρέπει να προλάβει τις σημαντικές ευκαιρίες των επόμενων χρόνων και να είναι μέρος της Κρήτης που αλλάζει και συνόψισε το όραμά του σε αυτό ενός Δήμου για τον οποίο «ο δημότης θα νιώθει περήφανος».  

Σχετικά με την επιλογή του ονόματος του συνδυασμού “…στην πράξη” ο Χάρης Αλεξάκης εξήγησε ότι εμπεριέχει το όραμα που εκπληρώνεται, το ταξίδι που φτάνει στον προορισμό του, εξηγώντας ότι η θεωρία από μόνη της δεν αρκεί αν δεν φέρνει απτά αποτελέσματα. Ως προς την επιλογή του “βότσαλου” ως λογότυπου (χαρακτηριστικού της Μεραμπελιώτικης ακτογραμμής), ανέφερε ότι είναι ένα πέτρωμα που αλλάζει μορφή και σχήμα, λειαίνεται από την τριβή με την θάλασσα και τα υπόλοιπα βότσαλα, όπως πρέπει να αλληλοεπιδρούν οι άνθρωποι για το καλό του τόπου αλλά και οι έξι θεματικοί άξονες που αποτελούν τις προτεραιότητες του συνδυασμού «… στην πράξη»: ο ψηφιακός μετασχηματισμός, ο Τουρισμός, ο Πολιτισμός – Αθλητισμός, το Περιβάλλον, οι υποδομές και ο ίδιος ο άνθρωπος.

Τον Χάρη Αλεξάκη προλόγισαν τέσσερις άνθρωποι οι οποίοι εξήραν τις ικανότητές του, το ήθος και την αποτελεσματικότητά του. Πρώτος μίλησε ο κ. Γιώργος Ταβερναράκης, Πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Κρήτης, πολιτικός μηχανικός, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον υποψήφιο Δήμαρχο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συνδικαλιστικό επίπεδο. Η κα Αριστέα Πλεύρη, αντιδήμαρχος πολιτισμού, εθελοντισμού και μνημείων του Δήμου Ηρακλείου, εξήγησε το πως μέσα στα 9 χρόνια συνεργασίας με τον Χάρη Αλεξάκη και τους δυο ακόμα αντιδημάρχους των πρωτευουσών της Κρήτης, άλλαξαν συνολικά την διαχείριση του πολιτισμού σε όλο το νησί. Η σκηνοθέτιδα και συντοπίτισσα Ζωή Σγουρού μίλησε για έναν αποτελεσματικό άνθρωπο της αυτοδιοίκησης που καταφέρνει να προσελκύει συνεχώς νέες παραγωγές στην περιοχή δίνοντας μια νέα προοπτική στον τόπο μας, τόσο σε επίπεδο επιχειρηματικότητας όσο και Τουρισμού. Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός μίλησε με συγκίνηση για τον στενό του συνεργάτη ο οποίος στα χρόνια που πέρασαν εξελίχθηκε και κατέστη έτοιμος για το επόμενο βήμα καθώς και για την περηφάνια που νιώθει βλέποντας τη νέα γενιά να διεκδικεί το μέλλον του τόπου.

Την εκδήλωση παρουσίασε η συντοπίτισσα δημοσιογράφος του mega κα Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, φίλη και σύμμαχο της προσπάθειας “…στην Πράξη”, καθώς η μητέρα της συμμετέχει στον συνδυασμό. Στο κλείσιμο της εκδήλωσης τον Χάρη Αλεξάκη πλαισίωσαν στη σκηνή μέλη της ομάδας του.

Δελτίο Τύπου του Συνδυασμού

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos