Στην πράξη, ψηφοδέλτιο
μέρος της ομάδας στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νεάπολη

Στη Νεάπολη, την ιστορική πρωτεύουσα του Δήμου μας, πατήσαμε σήμερα, σε μια συμβολική κίνηση, το πλήκτρο για την καταχώρηση του συνδυασμού μας #στην_πράξη στο ηλεκτρονικό σύστημα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ως συνδυασμός αρχών και θέσεων, όλοι εμείς που συμμετέχουμε #στην_πράξη μοιραζόμαστε κοινές αξίες, κοινές αρχές και μια κοινή αντίληψη για το που και πως πρέπει να πάει ο τόπος μας μπροστά.

Στις επαφές που είχαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, προσπαθήσαμε να βρούμε κοινούς τόπους και συγκλίσεις. Δεν θελήσαμε ωστόσο να διαπραγματευτούμε τις αρχές μας, να συμβιβαστούμε απλά και μόνο για να λέμε ότι έχουμε υποψηφίους παντού. Γιατί για εμάς, αλλαγή γενιάς σημαίνει και αλλαγή νοοτροπίας.

Μετά την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, σας παρουσιάζουμε όλα τα ονόματα των συμμετεχόντων στο συνδυασμό μας, τους οποίους τις επόμενες εβδομάδες θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σταδιακά μέσα από σύντομα βιογραφικά σημειώματα αλλά και δια ζώσης.  Επίσης το προσεχές διάστημα θα σας παρουσιάσουμε τους στόχους και τους άξονες του προγράμματός μας για την επόμενη μέρα του τόπου μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσες και όσους που μας στήριξαν όλο αυτό το διάστημα στην προσπάθειά μας.

Η σύνθεση της ομάδας

Εκ μέρους του Γραφείου Τύπου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: