Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Τη Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου ΒΑΜΒΑΣΑΚΗ Μιχαήλ και του γενικού γραμματέα ΚΑΜΙΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Νικολάου της Ένωσης μας  με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΜΑΛΛΙΟ Δημήτριο, παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ Γρηγορίου.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, τον ενημερώσαμε για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί και οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του Λασιθίου, λόγω της σοβαρής έλλειψης προσωπικού. Συγκεκριμένα, και εν όψει της τουριστικής περιόδου, έγινε εκτενής αναφορά στις αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες, λόγω της άφιξης μεγάλου αριθμού επισκεπτών που επισκέπτονται το Νομό μας, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται σε μεγάλο βαθμό το αστυνομικό έργο. Επίσης, του θέσαμε το σοβαρό πρόβλημα με τις κτηριακές υποδομές που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού, καθώς και άλλα ζητήματα που αφορούν τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου.

Αφού, ο κ. Αρχηγός άκουσε με προσοχή τα θέματα που του έθεσε η Ένωση μας, μας διαβεβαίωσε ότι θα συμβάλλει στην επίλυση τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΜΒΑΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ                                 ΚΑΜΙΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ