Διακοπή ρεύματος από Άγιο Νικόλαο, Κριτσά, Καλό Χωριό, έως Φανερωμένη
Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης

Από τον ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Αγίου Νικολάου ανακοινώνεται ότι λόγω απαιτήσεων τεχνικών εργασιών στα δίκτυα του, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις παρακάτω περιοχές:

  • Ημέρα  Κυριακή 28/04/2024 από ώρα 06:00 έως 06:30 σε ολόκληρη την πόλη Αγίου Νικολάου.
  • 06:00 έως 07:00 Περιοχή Αγίας Άννας, Ξερόκαμπου, Πυροσβεστικής , κλειστού γυμναστήριου.
  • 06:00 έως 07:00 Ρ. Λίμνη, Μαρδάτι, Κριτσά, Κρούστας, Αλμυρός, Αμμουδάρα, Ληστή Σπήλιος, Βαθύ, Καλό Χωριό, Πρίνα, Ίστρο, Φρουζή Χάνι, Παναγία Φανερωμένη,

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να πραγματοποιηθεί και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την πιο πάνω ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos