ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ, συναντήσεις
Οι παρευρισκόμενοι επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στον συνδυασμό «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ» του κ. Θωμά Χαριτάκη

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των κ. Θωμά Χαριτάκη, επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ» και του κ. Κωνσταντίνου Καστελλιαννάκη, Αντιδημάρχου Καθημερινότητας. 

Στη συνάντηση αυτή επιβεβαιώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών και η κοινή τους κάθοδος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή και την πρόοδο του δήμου μας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν: η κα Μαρία Μαρκάκη-Φαζού, τ. Γεν. Γραμματέας Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Λασιθίου και τ. Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, ο κ. Κωνσταντίνος Κασσωτάκης, φοροτεχνικός και Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μεραμβέλλου, ο κ. Ιωάννης Μηναδάκης, επιχειρηματίας και Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεαπόλεως, ο κ. Ιωάννης Μπρόκος, Πρόεδρος κτηνοτρόφων νομού Λασιθίου και μέλος της Τοπικής Κοινότητας Κριτσάς και ο κ. Μιχάλης Μαυρικάκης, Πολιτικός Μηχανικός και Αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Λασιθίου ΤΕΕ – ΤΑΚ.

Οι παρευρισκόμενοι επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στον συνδυασμό «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ» του κ. Θωμά Χαριτάκη, με στόχο να ενισχύσουν την προσπάθειά του για την ανάδειξη μιας ευρύτερης ενωτικής πρωτοβουλίας δημοτών, που θα διαχειριστεί την ερχόμενη δημοτική περίοδο τα ζητήματα του δήμου μας. 

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος, αν και δεν ήταν παρών, επιβεβαίωσε και ο κ. Γεώργιος Γουλιδάκης Ιατρός και αντιπρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεαπόλεως.  

Στη συνάντηση κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα οργανωτικού χαρακτήρα και το χρονοδιάγραμμα ανακοίνωσης νέων υποψηφίων, συμμετείχε ο κ. Ιωάννης Μαρίνος, Αντιδήμαρχος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ».

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos