Έφυγε, ο Μιχάλης Κερούλης
ο Μιχάλης Κερούλης στο δημοτικό συμβούλιο Αγίου Νικολάου (αρχείο 104.4)

Τα λόγια βγαίνουν και, άρα, γράφονται δύσκολα. Η αναφορά σε ένα τέτοιο γεγονός, στην ίδια γειτονιά για δεκαετίες, ύστερα στα πολιτικά πράγματα, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Ο Μιχάλης Κερούλης, έφυγε, το απόγευμα του Σαββάτου (18/12), αφού πάλεψε. Και η οδός Σκορδυλών αδυνατεί, αρνείται να το χωνέψει.

Ο Μιχάλης Κερούλης ήταν πολιτικός μηχανικός. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Αγίου Νικολάου, καθώς και αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Δημήτρη Κουνενάκη. Κριτσώτης, αγαπούσε τον τόπο του και πάλεψε γι’ αυτόν.

θα μου λείψουν οι συζητήσεις περί τα δημοτικά πράγματα, το Καθαρό …….

Γιώργος Τουτουδάκης

η κηδεία θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής (19/12 14:00) στον Άγιο Γεώργιο Χαρακίτη στη Κριτσά

Keroulis Constructions – Η Εταιρεία

Απεβίωσε ο Νίκος Χαριτάκης

πίνακας με τις υφιστάμενες μελέτες, χρήσιμο ως εργαλείο

Δήλωση Κερούλη για τη μεταφορά του δημαρχείου

Ο Πρέσβης της Αργεντινής στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Λαϊκή συνέλευση στη Κριτσά για τις ανεμογεννήτριες, χωρίς αποτέλεσμα

Έφυγε, ο Μιχάλης Κερούλης

ΤΕΕ/ΤΑΚ ΨΗΦΙΣΜΑ

Με την είδηση της ξαφνικής απώλειας του Μιχαήλ Κερούλη Πολιτικού Μηχανικού, εκλεκτού συναδέλφου και φίλου, η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ – Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, εν μέσω βαθύτατης θλίψης, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  • Να συμμετέχει με εκπρόσωπο στην κηδεία του,
  • Να αποσταλεί συλλυπητήριο στην οικογένειά του,
  • Να καταθέσει αντί στεφάνου το ποσό των 50,0 € στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κριτσάς, εκφράζοντας τα βαθύτερα αισθήματα του κλάδου των μηχανικών για την απώλεια του εξαιρετικού και αγαπητού συναδέλφου στο στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

Ο Μιχάλης Κερούλης, για όλους εμάς που τον γνωρίζαμε, δεν ήταν ένας απλά σημαντικός άνθρωπος. Ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος, που τον χαρακτήριζαν η πηγαία ευγένεια, η φιλικότητα, η εντιμότητα, η εργατικότητα και το πάθος για προσφορά των γνώσεων του, όπως παραδέχονται όλοι όσοι τον γνώριζαν.

Ξεχώριζε βέβαια η αγάπη για την Κριτσά και τον Άγιο Νικόλαο, αλλά και η αγωνία για την πρόοδο του τόπου την οποία υπηρέτησε διαχρονικά συμμετέχοντας από διάφορες θέσεις στην τοπική Αυτοδιοίκηση.

Γεννήθηκε στην Κριτσά το 1954, όπου τελείωσε το Δημοτικό σχολείο. Στη συνέχεια τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου και έπειτα φοίτησε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, εγκαταστάθηκε στον Άγιο Νικόλαο (1983), όπου
εργάστηκε στην Τεχνική Υπηρεσία Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΥΔΚ) Ν. Λασιθίου ως μελετητής και επιβλέπων μηχανικός Δημοσίων έργων. Στο διάστημα αυτό έχει μελετήσει και επιβλέψει έργα που αφορούν κυρίως δρόμους, δίκτυα ύδρευσης – αποχέτευσης, διαμορφώσεις κοινοχρήστων χώρων κτλ. Το 1987 παραιτήθηκε και έκτοτε διατηρούσε Τεχνικό Γραφείο μελέτης – επίβλεψης – κατασκευής ιδιωτικών έργων και μελέτης δημοσίων έργων.

Έχει διατελέσει Κοινοτικός Σύμβουλος Κριτσάς (1990-1998), Τοπικός Σύμβουλος Κριτσάς (2002-2006), μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Βαθιωτών και του Αθλητικού Ομίλου Κριτσάς, μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑΝ και του Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου.

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Αγ. Νικολάου, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Αγ. Νικολάου (ΔΕΥΑΑΝ) , Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών (2010-2011) και ακολούθως Εντεταλμένος Σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας.

Δημιούργησε με την πολυαγαπημένη σύζυγο του Ειρήνη μια υπέροχη οικογένεια αποκτώντας τρία παιδιά, τους εκλεκτούς συναδέλφους, Μαρία, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, το Μανόλη, Αγρονόμο Τοπογράφο Μηχανικό που συνεχίζουν το έργο του και την Αρετή, καθηγήτρια Γερμανικών, αλλά και πέντε εγγόνια.

Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο, στη μητέρα, στα παιδιά, στα αδέλφια αλλά και σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του.

Για τη Δ.Ε.
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Ταβερναράκης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos