Δεδομένη η στήριξη του Δήμου στα δίκαια αιτήματα των φοιτητών της ΑΣΤΕΚ
η σχολή υπό κατάληψη

Με αφορμή την κατάληψη που πραγματοποιούν  (25/2) οι σπουδαστές της ΑΣΤΕΚ στον Άγιο Νικόλαο, ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, προέβη στην παρακάτω δήλωση : ” Τις τελευταίες μέρες, διαπιστώνουμε ότι υπάρχει μια αναταραχή στην ΑΣΤΕΚ. γεγονός, απολύτως φυσιολογικό, δεδομένου ότι οι φοιτητές, διαπιστώνουν ότι οι υποσχέσεις των πολιτικών ηγεσιών δεν υλοποιούνται.

Η στήριξη του  Δήμου στα δίκαια αιτήματα των φοιτητών είναι δεδομένη,  στην λογική που έχει εκφραστεί , απ όλες τις δημοτικές αρχές μέχρι σήμερα.

Ζητούμε και απαιτούμε να ισχύσουν όλα όσα διαχρονικά έχουν υποσχεθεί έως σήμερα οι έχοντας την ευθύνη λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας μας : Εν προκειμένω την ισότιμη διαχείριση και αντιμετώπιση των φοιτητών όπως και στην υπόλοιπη  Ελλάδα.

Την περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης τους και την πραγματική αναβάθμιση της σχολής και όχι απλά την καταχώρηση  της στο μηχανογραφικό των πανελλαδικών εξετάσεων. Ελπίζουμε ότι οι προσπάθειες των σπουδαστών, τόσο με την δική μας συμπαράσταση, όσο και της τοπικής κοινωνίας θα φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, γιατί όπως εξελίσσονται τα πράγματα, τίποτα δεν γίνεται κατορθωτό, χωρίς προσπάθεια και αγώνα “.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: