Το τουριστικό τρενάκιΜε απορία πληροφορηθήκαμε από την εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι θα απαγορεύσει τη κυκλοφορία στο τρενάκι.
Η απορία μας μετατράπηκε σε οργή όταν διαβάσαμε και για την κύρια αιτία που αυτό σταματάει, δηλαδή την παρακώληση της κυκλοφορίας στους δρόμους του Αγίου Νικολάου.
Η, κατά τα άλλα συμαθής, τάξη των ιδιοκτητών ταξί, συνεπικουρούμενη και από προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εθριάμβευσε ! Το κυκλοφοριακό λύθηκε ! Η ουρά των ταξί γύρω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου καθώς και από ολο το οδόστρωμα της δεξιάς μεριας της πλατείας, εξαφανίστηκε.
Ναι αγαπητοί άρχοντες του Δήμου, κανένας οδηγός ταξί δεν θα σταματά στη μέση του δρμου για να πάρει έναν επιβάτη που δεν μπορεί να περιμ΄νει για πολύ στη πιάτσα. Ναι και πάλι αγαπητοί ιδιοκτήτες ταξί, τα έσοδα σας θα αυξηθούν με το να ενοικιάσει το ταξί σας ο τουρίστας για να κάνει το γύρο της πόλης μας !
Τέλος πάντων. Ποιά είναι η αιτία της ύπαρξης του τρένου; Όσοι το έχουμε δει να κυκλοφορεί την έχουμε αντιληφθεί: πρώτον στα χαρούμενα πρόσωπα των επιβατών του, που δηλώνουν διασκέδαση η οποία είναι ελλειματική στη πόλη μας και δεύτερο γραφικότητα γιατί γραφικιό δεν είναι μόνο η μπλε καρέκλα και το καρώ τραπεζομάντηλο.
Μεχρι και η νύφη με το γραμπρό μετά το γάμο τους στο Δημαρχείο, πήραν το τρενάκι και έδειξαν σε όλο τον κόσμο τη χαρά τους. Αναρωτιόμαστε γιατί ο κ. Δήμαρχος δεν τους πρότεινε άλλο μέσο… Δεν υπήρχε ή γιατί το τρενάνι είναι το καταλληλότερο;;
Μπείτε στον κόπο κύριε Δήμαρχε με το συμβούλιο σας να πατε με έναν διερμηνέα στον λιμενοβραχίονα μια μέρα και να ρωτήσετε αυτούς που χρησιμοποιούν το τρενάκι να σας πουν τη γνώμη τους. Ίσως μάθετε κάτι.
Ο Εμπορικός Σϋλλογος Αγίου Νικολάου έχει καταλάβει μετά από 30 χρόνια λειτουργίας του, ότ ο ¶γιος Νικόλαος είναι τουριστική πόλη. Απ’ ότι φαίνεται η εξουσία το αγνοεί !
Είναι αργά ή όχι ;;

ΟΜΟΦΩΝΑ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos