ανώτατο κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος στον αντιπεριφερειάρχη
από τη συνάντηση

Τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη, επισκέφθηκε σήμερα ανώτατο κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος, με επικεφαλής τον Υποστράτηγο Ιωάννη Σταμούλη, Συντονιστή Επιχειρήσεων Αιγαίου & Κρήτης, τον οποίο συνόδευαν ο Αντιπύραρχος Δημοσθένης Μπουντουράκης, Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. Κρήτης, ο Πύραρχος Μιχαήλ Βασιλάκης Διοικητής Π.Υ. Νομού Λασιθίου, ο Αντιπυραγός Κωνσταντίνος Γεροδήμος Διοικητής Π.Υ. Αγίου Νικολάου, ο Πυραγός Γεώργιος Ξυπάκης, Υπασπιστής του Περιφερειακού Διοικητή, και οι αξιωματικοί Κληρονόμος Σαράντου Κωνσταντίνος και Γεώργιος Παπαθανασόπουλος.

Κατά την συζήτηση που επακολούθησε στην οποία συμμετείχε και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Λασιθίου,  Νικόλαος Νικολαΐδης, συζητήθηκαν θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση  στην επικαιροποίηση του σχεδίου ΙΟΛΑΟΣ για τα πλημμυρικά φαινόμενα ανά Δήμο, την προετοιμασία για ασκήσεις διαφυγής κατά την επόμενη περίοδο,  σε περιπτώσεις πυρκαγιάς, σε ορεινό οικισμό ή άλλο, και έγινε ενημέρωση για την κατάσταση των ρεμάτων και τους συνεχιζόμενους καθαρισμούς των.  

Στο τέλος της συνάντησης ανταλλάχθηκαν δώρα μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου του Υποστράτηγο Ιωάννη Σταμούλη, και του Περιφερειακού Διοικητή Δημοσθένη Μπουντουράκη, και δόθηκαν αναμνηστικά δώρα στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

Από το Γραφείο Τύπου της Π.Ε. Λασιθίου.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: